Σελίδες

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Πρεμιέρα με βαριά ήττα για τον Παναθηναϊκό στο Europa League.

Ένας κάκιστος Παναθηναϊκός γνώρισε την βαριά ήττα με 3-0 από την Μάριμπορ στην Σλοβενία και μπήκε με το αριστερό στους ομίλους του Europa League.


Οι «πράσινοι» δεν απείλησαν σε κανένα σημείο τους γηπεδούχους, οι οποίοι με τους Μπέριτς στο 25΄, Ιμπραΐμ στο 62΄ και πέναλτι του Ταβάρες στο 88΄ επιστρέφουν στην Αθήνα με κατεβασμένα τα κεφάλια.
Κανένας παίκτης των "πρασίνων" δεν διασώθηκε από αυτή την βραδιά, ενώ ευθύνες υπάρχουν και για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος δεν χρησιμοποίησε κανέναν επιθετικό στην αρχική ενδεκάδα αποφασίζοντας να εντάξει ένα νέο τρόπο παιχνιδιού στην ομάδα του, ο οποίος δεν απέδωσε...
Στα αξιοσημείωτα, η αποβολή του Σπυρόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 92΄.

 Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ξεκίνησε την αναμέτρηση με σύστημα 4-3-3 και τον Καρνέζη γκολκίπερ, τους Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Βύντρα, Σπυρόπουλο στην άμυνα, τους Κατσουράνη, Βιτόλο, Ζέκα στη μεσαία γραμμή και τους Κουίνσι, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλο στην επίθεση.
Ο πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού προτίμησε να ξεκινήσει το ματς χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό, έχοντας στην κορυφή της επίθεσης τον Χριστοδουλόπουλο.
Από την άλλη η Μάριμπορ ξεκίνησε με τους Χαντάνοβιτς, Μίλετς, Μέγιατς, Ποτοκάρ, Ραϊτσεβιτς, Τσβιγιάνοβιτς, Μέρτελ, Μέζγκα, Ιμπραϊμι, Ταβάρες και Μπέριτς.

Πηγή : woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: