Σελίδες

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

ΑLPHA...πρεμιέρες!

Η πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη, σημάνει την επίσημη έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν για τον ALPHA, αφού 4 εκπομπές αναμένεται να δουν το «φως» του τηλεοπτικού αέρα.


Ο λόγος για τις «Οικογενειακές ιστορίες» που επιστρέφουν με ολοκαίνουρια επεισόδια τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου, στις 18.00, με νέες ιστορίες που κρύβουν καλά κρυμμένα μυστικά, αδιέξοδα, πάθη, διλήμματα, διαταραγμένες σχέσεις, αλλά πάνω από όλα… οικογενειακές υποθέσεις.
Ωστόσο, την ίδια μέρα, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα και το real life μαγειρικής, «Κάτι ψήνεται». Τα πρώτα μαγειρέματα θα προβληθούν τη Δευτέρα 1η Οκτωβρίου, στις 20.00, ενώ νέοι επίδοξοι οικοδεσπότες θα ετοιμάσουν ολοκαίνουρια ευφάνταστα πιάτα, ώστε να διεκδικήσουν 1.500 ευρώ.
Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, στις 21.00, η Βίκυ Χατζηβασιλείου συνεχίζει να στέλνει για 8η σεζόν «Πακέτα» σε πρόσωπα που θέλουν να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη, τη συγγνώμη και τα συναισθήματά τους, δίνοντας την ευκαιρία να δώσουν μία νέα ευκαιρία στα πρόσωπα που έχουν χάσει χρόνια. Η εκπομπή θα συνεχίσει να έχει δίωρη διάρκεια.
Τέλος, στις 23.00, την ίδια μέρα, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα ο «Εφιάλτης στην κουζίνα» του Έκτορα Μποτρίνι, όπου θα δώσει λύσεις στα προβληματικά εστιατόρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: