Σελίδες

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

''Κάθε Πέμπτη κύριε Γκριν'': Ο Γ.Μιχαλακόπουλος ξανά στον ομώνυμο ρόλο...

Την καλλιτεχνική διεύθυνση της θεατρικής σκηνής ''Άνεσις'', αναλαμβάνει ο Τάσος Ιορδανίδης, την προσεχή καλλιτεχνική περίοδο.

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης μετακομίζει στο θέατρο που στεγάζεται στους Αμπελόκηπους και ετοιμάζει νέα στοιχήματα που θα συζητηθούν.

Ένα απ' αυτά είναι το ''Κάθε Πέμπτη κύριε Γκριν'',  στο οποίο θα πρωταγωνιστεί ο ίδιος και ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος, ο οποίος και θα το σκηνοθετεί.

Πέρασαν 13 χρόνια από το πρώτο ανέβασμα του πολυβραβευμένου έργου που γράφτηκε από τον Τζεφ Μπάρον, για να επαναληφθεί η τεράστια επιτυχία του σπουδαίου ηθοποιού. Μάλιστα, στην πρώτη διανομή, στο πλευρό του είχε τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση.

Μία τρυφερή ανθρώπινη κωμωδία, που έχει ως θέμα της τη μοναξιά και τις σχέσεις που μπορούν να αναπτυχθούν ανάμεσα σε δύο διαφορετικές γενιές ανθρώπων. Ένας απομονωμένος γέρος δέχεται κάθε Πέμπτη την αναγκαστική επίσκεψη ενός νεαρού άνδρα, ο οποίος τον είχε χτυπήσει ελαφρά με το αυτοκίνητο. Μέσα από τις τακτικές επισκέψεις αναδεικνύονται οι συγκρούσεις των δύο ανδρών κι έτσι παρακολουθούμε αυτή την αμφίδρομη σχέση, μια σχέση δύσκολη, που τους δένει κυρίως μέσα από τα προβλήματα που μοιράζονται. Κάθε Πέμπτη λοιπόν πραγματοποιείται αυτή η υποχρεωτική επίσκεψη στον κύριο Γκριν...

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τα μέσα Οκτώβρη...

Δεν υπάρχουν σχόλια: