Σελίδες

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

"Της Χαράς το μαγαζί" με σουρεάλ καταστάσεις

Στην παραλία της Κώμης, στη Χίο, πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του νέου video clip, του συγκροτήματος «Τρίφωνο». Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Ζαφείρη, το συγκρότημα και μία πλειάδα μαθητών του θεατρικού εργαστηρίου του ΔΗΠΕΘΕ, έδωσαν σάρκα και οστά στο νέο τραγούδι «Της Χαράς το μαγαζί».

Οι «πρωταγωνιστές» ήταν γεμάτοι με σουρεαλιστική διάθεση, κλήθηκαν να παντρευτούν φανταστικές ρομαντικές ανθρώπινες στιγμές, με εκείνες της καθημερινότητας  και της αλήθειας μας.

Μία ομάδα νέων ανθρώπων, λαμβάνει το αισιόδοξο μήνυμα του τραγουδιού και στήνουν ένα αυτοσχέδιο πάρτι στην παραλία. Πιο συγκεκριμένα, κάποιος ψαρεύει την αγάπη του, μέσα σ’ ένα χάρτινο καράβι, πάνω στην άμμο, ένας κλόουν φλερτάρει με τρικ τη σύντροφο του, άλλοι φορώντας κλασσικά κοστούμια φωτογραφίζονται σε μία άδεια κορνίζα, ενώ ένα ηλικιωμένο ζευγάρι κάθεται εκεί που σκάει το κύμα, απολαμβάνει με ζεστό χαμόγελο όλη αυτή τη χαρά.

Το τελικό αποτέλεσμα, σίγουρα θα σας αρέσει. Το citypress.gr, σας παρουσιάζει φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα του συγκροτήματος.














Δεν υπάρχουν σχόλια: