Σελίδες

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Eurovision 2012 : Πέρασαν στον τελικό Ελλάδα και Κύπρος!!

Η Ελευθερία Ελευθερίου με το "Aphrodisiac" και η Ήβη Αδάμου με το "La la love" στον σημερινό πρώτο ημιτελικό, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πήραν το εισιτήριο για τον τελικό της Eurovision.
Η Ελλάδα για ακόμη μια χρονιά θα δώσει το παρόν στον τελικό του διαγωνισμού καθώς από το 2001 και μετά βρίσκεται σταθερά στον τελικό και μάλιστα καταφέρνει και βρίσκεται μέσα στην 10άδα με εξαίρεση 2 χρονιές. Πολύ καλή η παρουσία της Ελευθερίας Ελευθερίου και με ένα πολύ όμορφο χορευτικό ξεσήκωσε το κοινό στο στάδιο και έδωσε το εισιτήριο στην Ελλάδα για τον μεγάλο τελικό του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού.

Όσον αφορά την Κύπρο, η Ήβη Αδάμου με το "La la love" έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και με μια πολύ καλή σκηνική παρουσία κατάφερε να στείλει και πάλι την Κύπρο στον μεγάλο τελικό μετά από απουσία αρκετών χρόνων.
 Οι χώρες που πέρασαν στον τελικό αναλυτικά είναι : Ρουμανία, Μολδαβία, Ισλανδία, Ουγγαρία, Δανία, Αλβανία, Κύπρος, Ελλάδα, Ρωσία και Ιρλανδία.

Την Πέμπτη 24/5 θα γίνει ο δεύτερος ημιτελικός και το Σάββατο 26/5 ο μεγάλος τελικός με την Ελλάδα και την Κύπρο μαζί!!! Να ευχηθούμε καλή επιτυχία και στις 2 χώρες.

Δείτε παρακάτω τις εμφανίσεις της Ελλάδας και της Κύπρου :




Δεν υπάρχουν σχόλια: