Σελίδες

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Αυτές είναι οι χώρες - αντίπαλοι Ελλάδας και Κύπρου στον τελικό της Eurovision.

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης και ο δεύτερος ημιτελικός της Eurovision με δέκα από τις δεκαοκτώ χώρες να έχουν πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.

Οι χώρες λοιπόν που θα διαγωνιστούν το Σάββατο στον μεγάλο τελικό είναι η Ρουμανία, η Μολδαβία, η Ισλανδία, η Ουγγαρία, η Δανία, η Αλβανία, η Κύπρος, η Ελλάδα, η Ρωσία και η Ιρλανδία, οι οποίες πέρασαν από τον πρώτο ημιτελικό, ενώ από τον δεύτερο ημιτελικό είναι η Λιθουανία, η Βοσνία Ερζεγοβίνη, η Σερβία, η Ουκρανία, η Σουηδία, η FYROM, η Νορβηγία, η Εσθονία, η Μάλτα και η Τουρκία.

Τις εντυπώσεις έκλεψε η εντυπωσιακή εμφάνιση της Σουηδίας, η οποία για πολλούς είναι το μεγάλο φαβορί της φετινής διοργάνωσης. Επίσης τις εντυπώσεις έκλεψε η Νορβηγία με τον Tooji στο "Stay", η Τουρκία η οποία έπαιζε..."εντός έδρας", αφού το Αζερμπαϊτζάν είναι κατά κάποιον τρόπο "αδελφοποιημένο" με την Τουρκία, η Σερβία με τον παλιό μας γνώριμο, Ζέλικο Γιοκσίμοβιτς, και η Μάλτα.

Στον τελικό έχουν προκριθεί απευθείας οι "Big 5" , Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία και Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς επίσης και η περσινή νικήτρια χώρα, το Αζερμπαϊτζάν.

Δείτε παρακάτω τις εμφανίσεις της Σουηδίας και της Νορβηγίας που άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις :


Δεν υπάρχουν σχόλια: