Σελίδες

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Ο Αποστόλης Τότσικας σε μία αποκλειστική συνέντευξη,εφ' όλης της ύλης:''Δεν είμαι άνθρωπος που τσαμπουκαλεύεται''






Ο Αποστόλης Τότσικας βρέθηκε την Πέμπτη (5/4/2012) live στο studio του web radiο,του Akmi Radio και τα είπε όλα! 
 Στην εκπομπή, "Τα 2 μας",με τον Παναγιώτη Μουλόπουλο & την Σοφία Λάνη,παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Ο γνωστός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη οικογενειακή κομεντί του MEGA,''Πίσω στο σπίτι'',επισκέφτηκε για πρώτη φορά ραδιοφωνική εκπομπή,όπως δήλωσε,ενώ μίλησε για πολλά θέματα.


Η συζήτηση ξεκίνησε με το δυσάρεστο γεγονός που μας συγκλόνισε όλους και έκανε τον γύρο του κόσμου, λέγοντας: «Αυτό που έγινε (σ.σ. πριν λίγες ημέρες) με τον άνθρωπο που αυτοκτόνησε στο Σύνταγμα ήταν συγκλονιστικό. Προσωπικά συγκλονίστηκα, γιατί δεν ήταν ένας άνθρωπος που δεν είχε γνώσεις, αλλά ένας άνθρωπος μορφωμένος, με πολλές γνώσεις και μεγάλος σε ηλικία.Είναι τραγικό να συμβαίνει αυτό το πράγμα. Τέτοιες πράξεις τα λένε όλα από μόνες τους».Όπως είπε,στην συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε δεν βρέθηκε,γιατί ήταν «Όλη μέρα στους δρόμους,λόγω διάφορων υποχρεώσεων,και το έμαθα πολύ αργά το βράδυ».


Ο νεαρός ηθοποιός που φέτος έχει κερδίσει τα στοιχήματα που έβαλε σε τηλεόραση και θέατρο,μίλησε για τον τρόπο που βιώνει την κρίση:

«Κοίταξε, και σαν άνθρωπος και ειδικά σαν επαγγελματίας, όπως και πολλοί συνάδελφοι από τον χώρο, έχουν μάθει να ζουν με τα λίγα. Είναι άνθρωποι survivor, όπως τους λέω εγώ, ξέρουν να επιβιώνουν. Όταν κάθε χρόνο ξέρεις ότι θα σου μειώσουν τον μισθό, είναι ένα ακόμα μεγαλύτερο ρίσκο το επάγγελμα που κάνουμε. 
Στην ζωή μου πάντα ήμουν φειδωλός με τα λεφτά, και γενικώς με τα πράγματα. Δεν ήμουν άνθρωπος της υπερβολής, που έκανε αγορές με αξίας πολλών ευρώ. Όχι. Το βλέπω να έρχεται πολύ κοντά και στο δικό μας επάγγελμα, γιατί με ελάχιστη διαφορά ενός χρόνου ίσως ήρθε η κρίση σε μας. 
Στην αρχή λέω «δεν την καταλαβαίνω, ποια κρίση;» και τελικά ήρθε. Θέλω να πω ένα θετικό. Να είμαστε υγιής, δυνατοί και όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε, αρκεί να έχουμε το μυαλό μας συγκεντρωμένο σ’ ένα στόχο που θέλουμε να κατακτήσουμε", ενώ στόχος του ειναι «να περνάω καλά, με αξιοπρέπεια, με φίλους και με ανθρώπους που πραγματικά με αγαπάνε και ομοίως εγώ αυτούς. Από εκεί και πέρα το δουλεύεις ή σου έρχεται… Είναι μία συγκυρία πραγμάτων…».

Κάντε κλικ και διαβάστε την συνέχεια!Τι λέει ο Αποστόλης Τότσικας για τις μακροχρόνιες σχέσεις,τα ψέμματα,το Εθνικό Θέατρο,την tv και άλλα πολλά!Τι απαντάει σε ερωτήσεις δύο προσώπων-έκπληξη;Ποιά ''σχέση'' έχει με τα social media?

Ο περιζήτητος ζεν πρεμιέ, δεν έχει κάποιο προσωπικό προφίλ-λογαριασμό στα social media,αλλά υπάρχει μία σελίδα που την έχει αναγνωρίσει και είναι από fans του.Δεν έκρυψε,όμως,ότι έχει τρομάξει από την δουλειά που κάνει η διαχειρίστρια του fan page:
«Ευτυχώς που είναι η Θάλεια Πλατωνίδου και διαχειρίζεται την επίσημη ιστοσελίδα και όχι κάποιος άλλος. Έχει κάνει φανταστική δουλειά και βρίσκει πράγματα που εγώ δεν βρίσκω με τίποτα. Δηλαδή και αστυνομικό να βάλεις και πράκτορα, δεν γίνεται να τα βρουν με τίποτα. Αυτό είναι ωραίο. Αρχίζω και τρομάζω, αφού μέσα στο σπίτι ψάχνω για κάμερες ή για τίποτα άλλο».
Φυσικά, ο Αποστόλης Τότσικας μίλησε και για την τηλεοπτική δουλειά που πρωταγωνιστεί και γνωρίζει μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό.Ο ίδιος,μίλησε για την επιτυχία της σειράς και το ενδεχόμενο να συνεχίσουν για 2η χρονιά,τα σαράντα κύματα που πέρασαν μέχρι να βγουν στον τηλεοπτικό αέρα,καθώς και για την ασφάλεια που "πρόσφερε" το MEGA.

 «Έχει ειπωθεί αυτό, υπάρχει σαν επιλογή, απλά είναι νωρίς για να πούμε πότε θα ξεκινήσουμε γυρίσματα για δεύτερη χρονιά. Έχουμε και κάποιες εκλογές, οπότε τα πράγματα αλλάζουν. Προσωπικά αν δεν μπω στο γύρισμα και δεν τελειώσω την πρώτη μέρα γυρίσματος, δεν θέλω να το πω ακόμα σίγουρα. Βέβαια είναι μία δουλειά που έχει πάει πάρα πολύ καλά και περάσαμε πολύ ωραία. Το MEGA υποστήριξε πολύ την δουλειά και τους ευχαριστούμε!», ενώ δήλωσε ότι δεν είναι άνθρωπος του "άγχους",όταν ρωτήθηκε αν αγχώθηκε μήπως μείνει εκτός tv.
«Δεν αγχώνομαι εύκολα, παρά μόνο με διαφορά δέκα ημερών. Δεν αγχώνομαι γενικότερα απέναντι σ’ αυτά. Όταν μας είπαν ότι θα πάμε στο MEGA, είπα «εντάξει παιδιά, αρκεί να ξεκινήσουμε κάποια στιγμή». Ευτυχώς ξεκινήσαμε και γενικά με τα παιδιά στην On-Noir Productions ή Noir, αν θέλεις, έχουμε πολύ καλές σχέσεις και με τιμάνε συνέχεια με τις επιλογές και τις προτάσεις τους. Είχα μια ασφάλεια και απέναντι στην εταιρεία παραγωγής. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πάρα πολύ».
Φυσικά δεν έκρυψε την χαρά του,που γύρισε "Πίσω στο σπίτι",στο MEGA,αφού ήθελε να ξανά πάει:
 «Πάντα παίζει ρόλο το κανάλι και ήθελα πολύ να ξανά συνεργαστώ με το MEGA. Είχαμε κάνει μία πάρα πολύ καλή δουλειά, το «Μαζί σου» τότε, και περίμενα πώς & πώς να ξανά πάω στο MEGA, να επανέλθω… «Πίσω στο σπίτι» κι εγώ. Το «Μαζί σου» ήταν μία σειρά που με καθιέρωσε στα πράγματα».


Ο Αποστόλης Τότσικας, στο δεύτερο μισό της φετινής καλλιτεχνικής περιόδου, πρωταγωνιστούσε και στην cult παρωδία του Μάρτιν Ντάουνινγκ,''Τερατώδη προβλήματα'',τα οποία έριξαν αυλαία την Τρίτη.
«Ήμουν στο θέατρο «Άλμα» με μία cult παρωδία, «Τερατώδη προβλήματα» λεγόταν, γιατί τελείωσε. Έπρεπε να βγει πολύ γρήγορα, γιατί δεν υπήρχε πολύς χρόνος και λειτούργησε το ένστικτο και η παρατηρητικότητα. 
Όταν είσαι 3 χρόνια σε μία σχολή που κατεβαίνεις από την Ομόνοια και βλέπεις όλους τους αλλοδαπούς, πως μιλάνε κ.ο.κ σου τυπώνονται κάποια πράγματα. Ήταν καθαρά δική μου αντιμετώπιση ο ρόλος αυτός. Δεν έψαξα κάποια ομιλία ή προφορά. Με βάση την δική μου αντίληψη άρχισα να λειτουργώ πάνω στην προφορά και σε όλο αυτό. 
Τελειώσαμε την Τρίτη…Πάντα μου λείπει! Όταν είμαι στην δουλειά δεν μπορώ και όταν τελειώνω μου λείπει. Το θέατρο είναι πολύ ιδιαίτερη δουλειά. Υπάρχουν μέρες που φοβάσαι ότι δεν το ‘χεις και με το που βγαίνεις στην σκηνή τελειώνουν όλα». 
Περί τσαλακώματος στην σκηνή: «Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Θεωρώ ότι δεν κάνεις την δουλειά, αν δεν το κάνεις αυτό. Η δουλειά μας είναι το ρίσκο και να αλλάζεις από δουλειά σε δουλειά. Αυτή είναι η ουσία του ηθοποιού. Άλλοι το αντιμετωπίζουν έτσι και άλλοι αλλιώς. Δεν μπορώ να επέμβω εγώ και να κριτικάρω. Εγώ θεωρώ ότι πρέπει συνέχεια να αλλάζω όσο μπορώ. Μπορεί κάποιες φορές να μην το πετύχω αυτό».
 Καθ' όλη την διάρκεια της εκπομπής, υπήρχαν ερωτήσεις από fans του,μέσω του fan page στο facebook [Apostolis.Totsikas.Official.Page] & fan club [ http://clubs.pathfinder.gr/apostolis_totsikas].Μία από τις ερωτήσεις ήταν για τον αγαπημένο ταξιδιωτικό προορισμό.
«Για Ελλάδα σίγουρα Οία, στην Σαντορίνη, δεν το συζητάω! Και υπάρχει άλλη μία, την οποία δεν θα την πω (γελώντας). Στο εξωτερικό λάτρεψα τα Bora- Bora. Ήταν πάρα πολύ ωραίο μέρος. Γενικώς, σε όποιο μέρος πηγαίνω προσαρμόζομαι με τον τρόπο ζωής». 

Αν έπρεπε να παίξει για τελευταία φορά, ποιός θα ήταν ο ρόλος που θα επέλεγε;
«Δεν έχω κάποιο ρόλο σαν απωθημένο. Θέλω απλά να παίζω και να κάνω πράξη τις ιδέες που έχω στο μυαλό μου για κάθε ρόλο. Αυτό μ’ ενδιαφέρει. Δεν έχω κάποιο ρόλο στο μυαλό μου τον οποίο θα ήθελα να παίξω αν είναι να πεθάνω αύριο. 
Δεν έχω μπει ποτέ σ’ αυτό το τριπάκι να σου πω την αλήθεια. Μ’ ενδιαφέρει να συναναστρέφομαι με ηθοποιούς είτε αυτοί είναι Έλληνες, είτε του εξωτερικού, είτε Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλοι, είτε οτιδήποτε. 
Μου αρέσει να είμαι σε μία τριβή με διαφορετικές νοοτροπίες, με ανθρώπους από διαφορετικές σχολές και τεχνικές. Μ’ ενδιαφέρει να εντρυφήσω ακόμα πιο μέσα στην τεχνική, στην ανάλυση ενός ρόλου. Όσο περισσότερο καλά αναλύεις τον ρόλο, τόσο καλύτερα μπαίνεις στο «πετσί» του ρόλου».

Ο ίδιος δεν έχει κρύψει την ''αδυναμία'' του στον Δημήτρη Καταλειφό και σε 2 ηθοποιούς του εξωτερικού.Και δεν δίστασε να παραμείνει ''πιστός'' στις απόψεις του,ενώ όπως είπε ειδικά για τον Δ.Καταλειφό,θα το λέει συνέχεια.
«Από την Ελλάδα έχω πει ότι λατρεύω τον Δημήτρη Καταλειφό. Είναι σπουδαίος ηθοποιός και θα το λέω συνέχεια. Από εκεί και πέρα στο εξωτερικό μου αρέσει πάρα πολύ ο Κρίστιαν Μπέιλ και ο Ράιαν Γκόσλινγκ. Τους θεωρώ πολύ ίσους ηθοποιούς, για να γίνουν χαμαιλέοντες σε κάθε ρόλο. Μου αρέσουν γιατί δεν απασχολούν τα media με την προσωπική τους ζωή, γιατί η δουλειά τους είναι τόσο δυνατή που δεν χρειάζεται να μάθεις τίποτα άλλο για αυτούς τους ανθρώπους. Στην τελική δεν είναι ωραίο να απομυθοποιήσεις έναν ηθοποιό που βλέπεις στο πανό και τον λατρεύεις. Απομυθοποίησε τον καλύτερα μόνος σου, παρά από κάτι έντυπα ή από κάποιες συνεντεύξεις. Τους λατρεύω και γι αυτό θεωρώ ότι για την ζωή σου δεν χρειάζεται να μιλάς σαν ηθοποιός, αλλά μόνο για την δουλειά που κάνεις. Όλα τα άλλα δεν αφορούν κανέναν».

Τη νέα καλλιτεχνική περίοδο, έχει επιλεγεί από τον Μπομπ Ουίλσον, για να πρωταγωνιστεί στην ''Οδύσσεια'' του Εθνικού Θεάτρου. Ο Αποστόλης Τότσικας, εξομολογήθηκε, πώς ένιωσε και πως νιώθει όταν περνάει από οντισιόν, καθώς και τι χρειάζονται οι οντισιόν του Εθνικού Θεάτρου -συνήθως.
«Ο Μπομπ Ουίλσον ήρθε καλεσμένος στην Ελλάδα, του Εθνικού, και ζήτησε να δει όσο πιο πολύ κόσμο γινόταν. Ήταν το μισό ελληνικό θέατρο εκεί. Ήταν φοβερή στιγμή η οντισιόν. Πήγα, μπήκα, βγήκα και με πήρε. Ήταν πάρα πολύ θετικό και ωραίο για μένα. Δεν νιώθω άγχος σ’ αυτές τις περιπτώσεις, όπως οντισιόν κ.λ.π. 
Ήταν η 2η οντισιόν που έχω περάσει στα 9 χρόνια που είμαι ηθοποιός. Είναι πολύ ψυχοφθόρο να περνάς οντισιόν. Στην αρχή δεν το κατάλαβα… Με τον Στάιν ήταν η πρώτη μου φορά, είχα λίγο άγχος γιατί έπρεπε να ετοιμάσω ένα κομμάτι και ό,τι γινόταν. Από την στιγμή που ανεβαίνω πάνω, για να με πάρει κάποιος, προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. 
Με τον Μπομπ Ουίλσον αυτό συνέβη και στο πρώτο stage προβών, συνεργαστήκαμε άψογα. Είναι ένας εξαιρετικός εικαστικός και καλλιτέχνης.
Από οντισιόν σε οντισιόν διαφέρουν. Ανάλογα τον κάθε συντελεστή και σκηνοθέτη. Κάποιοι θέλουν να δουν στοιχεία ενός ηθοποιού, σε σχέση με αντίστοιχες οντισιόν. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια συνταγή, σίγουρα όμως αναζητάνε φωνητικές- τραγουδιστικές ικανότητες, λόγο, κίνηση. Τα πιο βασικά στοιχεία».

Ο γνωστός ηθοποιός "δεν αποχωρίζεται ποτέ το κινητό. Δυστυχώς, χωρίς να 'ναι θέμα εξάρτησης'',ενώ σε ερώτηση αν κουβαλάει κάποιο γούρι είπε:
«Κουβαλάω ένα γούρι σε πολύ ειδικές περιπτώσεις που πιστεύω ότι έχω ανάγκη την δύναμη τους. Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο, αλλά είναι 2-3 πράγματα που μου ‘χουν δώσει φίλοι, γνωστοί και αγαπημένα μου πρόσωπα». 

Ο Αποστόλης ακούει κυρίως ξένη,rock μουσική,δίνοντας ιδιαίτερη ''έμφαση'' σε Nirvana,Τhe Melvins και άλλους.Μάλιστα,στον Βόλο ''αν δεν ήσουν ''Νιρβανάς'' έπεφτε ξύλο''.
«Είμαι της ροκ μουσικής, παίζω ντράμς,παίζω κιθάρα…Και έχω μπει στο studio μ’ ένα φίλο και τζαμάρουμε για να δούμε τι θέλουμε να κάνουμε και που να οδηγήσουμε την μουσική μας. Αυτό δεν σημαίνει,όμως, ότι ανακοινώνω κάτι επίσημο και ότι θα βγάλουμε το cd μας…»

 Την Τρίτη,ο Αποστόλης Τότσικας, συμμετείχε μαζί με άλλους καλλιτέχνες σ' έναν φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ, που διοργάνωσε το MEGA με στόχο της ενημέρωση για την διακίνηση εμπορίας και δουλείας.Εντύπωση προκάλεσε ότι κάποια στιγμή βρέθηκε σε κόντρα με τον Γιάννη Στάνκογλου.Μεταξύ άλλων μίλησε για το συγκεκριμένο event και για τα φιλανθρωπικά show.
«Ήμασταν σε αντίπαλες ομάδες και είχαν βγει διάφορες κοπέλες που έκαναν το δικό τους κομμάτι. Εμείς, κοιταζόμασταν με τον Στάνκογλου και ξεκινήσαμε να κάνουμε διάφορα.Το είδε αυτός που το παρουσίαζε και είπε στην επιτροπή να το ξανά βάλουν και μας φώναξε να χορέψουμε μαζί με τα κορίτσια.Εμείς κάναμε τις χαζομάρες μας, αλλά είχε πλάκα.
Ήταν μία γιορτή την Τρίτη στο ΟΑΚΑ και νομίζω ήταν καλό που ήρθαν μικρές ηλικίες, από σχολεία για να δουν τον αγώνα που έγινε με στόχο την ενημέρωση για την παράνομη διακίνηση και εμπορία ανθρώπων. Είναι η πιο ευαίσθητη ομάδα στο trafficking.
Δυστυχώς, υπάρχει η κρίση που αυξάνει τις πιθανότητες του trafficking, λόγω ότι γίνονται άσχημα πράγματα. Γενικώς στην εμπορία και στην δουλεία. 
Εύχομαι να βγει ένα θετικό αποτέλεσμα και να ευαισθητοποιηθεί ολοένα και περισσότερος κόσμος. Είναι η πρώτη φορά που συμμετείχα σε ένα τέτοιο event και το χάρηκα και συγκινήθηκα που ήταν για ένα καλό σκοπό. Πέρασα πολύ ωραία προσωπικά. Είναι ωραίο που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον λόγο σου και την παρουσία σου, ώστε να ενημερώσεις τον κόσμο για πράγματα που γίνονται στον κόσμο και πρέπει να εξαλειφθούν ή να μειωθούν απέναντι σ’ αυτούς τους σκοπούς. Ένα θετικό λιθαράκι».

Ανά τακτικά χρονικά διαστήματα ακούγεται το όνομα του γνωστού ηθοποιού, για κάποια ενδεχόμενη συμμετοχή σε ''Dancing with the stars'' ή ''Just the two of us''.Ο ίδιος επειδή και χορεύει και τραγουδάει,ρωτήθηκε αν έπρεπε να επιλέξει ένα από τα δύο,ποιό θα ήταν αυτό,είπε:
«Αν ήταν όπως στο ΟΑΚΑ θα το έκανα χωρίς σκέψη. Δεν μπορώ να μπω στην διαδικασία, όχι για την κριτική επιτροπή που πρέπει να κρίνει, αλλά θεωρώ αστείο που βγαίνεις και κράζεις ανθρώπους, οι οποίοι δεν έκαναν καλά την πιρουέτα. Το μετά από αυτό με ενοχλεί. 
Πηγαίνεις, περνάς ωραία και προσπαθείς να βοηθήσεις με τον δικό σου τρόπο, την εκάστοτε εκδήλωση για την οποία γίνεται το event. Με χαλάει το όλο κριτικάρισμα και οι επιπτώσεις. Είναι ωραίο που υπάρχουν όμως αυτά τα παιχνίδια και μαζεύονται χρήματα».

Αγαπημένη του ταινία είναι μία κορεάτικη που είδε,με τίτλο ''Old boy''.«Μία ωραία ταινία, σαν σύγχρονη τραγωδία. Ο τρόπος υποκριτικής των κορεατών σε κάνουν να απολαμβάνεις την ταινία». 

Στο παρελθόν είχε δεχτεί πρόταση από το Μεγάλο Κανάλι για την παρουσίαση ενός μεγάλου project,αλλά δεν καρποφόρησαν οι συζητήσεις.Σε ενδεχόμενη πρόταση να παρουσιάσει εκπομπή μαγειρικής,που είναι της μόδας,θα δεχόταν;
«Θα μπορούσαν να με κοροϊδεύουν για πολλά χρόνια, ο κόσμος, αν πήγαινα σε μία εκπομπή μαγειρικής. Δεν το ‘χω. Αν το είχα ενδεχομένως και να πήγαινα. Είμαι τελείως άσχετος.Πρέπει να αρχίσω να μαγειρεύω.Συμφωνώ,όμως,ότι η μαγειρική είναι μία τέχνη.Δεν έχω ιδέα».

Τον Αποστόλη Τότσικα,εκτός από τους fans,ερωτήσεις έκαναν και δύο πρόσωπα-έκπληξη.Ένα από αυτά ήταν ο Χρήστος Σπανός,με τον οποίο έχουν μία άψογη συνεργασία και φιλία.Ο συμπρωταγωνιστής του,ο ''Περικλής'',τον ρώτησε τι θα άλλαζε στον χαρακτήρα του.
«Είναι μία πολύ ωραία ερώτηση που έκανε ο Χρήστος. Συνήθως αφήνω ένα τρίτο να με κρίνει. Θα άλλαζα όμως, ότι τα παίρνω πολύ εύκολα. Θυμώνω και έχει να κάνει και με τον εγωισμό. Για παράδειγμα το να μπαίνεις στο αμάξι και να θυμώνεις, έχει γίνει κοινωνική ασθένεια. Θέλω να το μειώσω, γιατί δεν είμαι άνθρωπος που τσαμπουκαλεύεται. Είμαι κατά της βίας, αλλά μπορεί κάποια στιγμή να σου ξεφύγει ένα μπιπ και να βγει ο άλλος με το όπλο, όπως έκαναν στον αδερφό μου, και να σε φάει. Εδώ ο άλλος έφαγε τον άλλον για την προτεραιότητα. Έχουν αρχίσει να γίνονται άσχημα τα πράγματα,ειδικά σε κοινωνίες που περνάνε κρίση, γιατί ο άνθρωπος δεν ηρεμεί και είναι στην τσίτα».

Όσο για τον ρόλο που παίζει η φιλία στην ζωή του; «Η φιλία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω πολλούς φίλους, κολλητούς που λέμε. Μόνο 2-3 και νομίζω ότι έτσι είναι για κάθε άνθρωπο. Είχα πολλές παρέες, πολλούς ανθρώπους γύρω μου, αλλά μετά από ένα σημείο δεν είχα ευχαρίστηση από αυτό το πράγμα. Υπήρχε μία τάση ότι πρέπει να πέσεις στο επίπεδο μας, μην ξεφύγεις και διαπρέψεις οπουδήποτε. Να υπάρχει μία ισορροπία. Αντί να προσπαθούν οι ίδιοι να ανέβουν επίπεδα, προσπαθούσαν να με ρίξουν. Σ’ αυτά τα πράγματα είμαι πολύ σκληρός και κάθετος. Εκεί λέω «γεια χαρά, να ‘σαι καλά». Όταν βλέπω ότι προσπαθείς να πάρεις κάτι από μένα, το οποίο θα στο έδινα έτσι κι αλλιώς, αλλά εσύ βλέπω ότι θες να το πάρεις με άλλο τρόπο, δεν μ’ ενδιαφέρει. Πιστεύω ότι είναι λίγοι και καλοί αυτοί που θα μείνουν. Όσο μεγαλώνεις, αφαιρείς πράγματα και μένεις σ’ αυτά που ‘χουν διάρκεια».

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε αν υπάρχει κάποιο μυστικό για μία μακροχρόνια σχέση...
«Δεν υπάρχει κανένα μυστικό. Είναι μία απάντηση που αλλάζει μέρα με τη μέρα. Μία σχέση μπορεί να κρατήσει πολλά χρόνια έχει να κάνει με το ότι θα πρέπει να φύγουν οι εγωισμοί. Όταν φεύγει ο εγωισμός, γίνεσαι καλύτερος και πιο οικουμενικός σαν άνθρωπος. Σε απασχολεί για τους άλλους ανθρώπους και γίνεσαι πιο ευαίσθητος επί της ουσίας. Να δίνει ο ένας στον άλλον και να αβαντάρεις τον άλλον». 

 Η δεύτερη ερώτηση-έκπληξη,ήρθε από την ''πνευματική μητέρα'' και δημιουργό της σειράς ''Πίσω στο σπίτι'',Ρένα Ρίγγα.Η γνωστή σεναριογράφος θέλησε να μάθει τι πιστεύει ότι ήταν στην προηγούμενη ζωή του;
«Κάτι με το ύψος και τα άλματα πρέπει να είχε να κάνει. Μου αρέσει πολύ το παρκούρ, είναι μορφή ελευθερίας. Το κάνω σε μικρότερο επίπεδο,σε πιο ερασιτεχνικό.Είναι κάτι που πάντα μ' άρεσε.Όταν τα κάνεις αυτά έχεις την απόλυτη ελευθερία.Ενδεχομένως να ‘μουν σκίουρος που πηδάω από δέντρο σε δέντρο, χιμπαντζής ή κάτι τέτοιο. Κάτι γήινο».

Τέλος, ο Αποστόλης Τότσικας ή αλλιώς ''Δημήτρης Ακίνδυνος'' αν θα μπορούσε να άλλαζε τον κόσμο,θα ήταν να ''καταργήσει'' το ψέμα.
«Το ψέμα είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό που έχει οδηγήσει τον κόσμο εδώ που τον έχει οδηγήσει. Και στην Ελλάδα. Θα ήθελα να αλλάξω το ψέμα. Αν υπηρετείς το ψέμα δεν μπορείς να ξεφύγεις από αυτό, θα πρέπει να φτιάχνεις συνέχεια καινούρια. Σε αντίθεση με το να πεις την αλήθεια. Δε νιώθεις ενοχές, δεν κάνεις πισωγυρίσματα και έχεις επίγνωση των πραγμάτων που λες. Όταν πεις μία φορά την αλήθεια, ενώ έχεις πει ψέματα, θα καταρρεύσει ο πύργος των ψεμάτων που ‘χεις πει. Κάποιες φορές λέμε ψέματα, χωρίς να το κάνουμε εσκεμμένα. Είναι ελάττωμα του ανθρώπου».

Για το Πάσχα,ο νεαρός ηθοποιός δεν έχει αποφασίσει αν θα πάει κάπου, λόγω ότι είναι της τελευταίας στιγμής...Ενώ ευχήθηκε ''Υγεία και αγάπη στις καρδιές". 


Δεν υπάρχουν σχόλια: