Σελίδες

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Η Αφροδίτη Σημίτη και οι...''Ποδηλατοδράσεις''

Νέα εκπομπή ξεκινά στο ΣΚΑΙ και θα 'χει πολλές ''Ποδηλατοδράσεις'',με μία δημοσιογράφο που 'χε αφήσει το στίγμα της μέσα από την ραδιοφωνική συχνότητα.

Ο λόγος για την Αφροδίτη Σημίτη,η οποία επιστρέφει δυναμικά,αλλά τηλεοπτικά!

Από το Σάββατο 7 Απριλίου και κάθε Σάββατο στις 2,η γνωστή δημοσιογράφος,θα μας ''παρασύρει'' στον κόσμο του ποδηλάτου .
Με δεδομένα την οικονομική αλλά και την περιβαλλοντική κρίση που περνά ολόκληρος ο πλανήτης και κυρίως η χώρα μας, η εκπομπή εστιάζει και παρουσιάζει μέσα από μια σύγχρονη ματιά, με γρήγορα και άμεσα video, το μοναδικό μέσο που δεν είναι μέρος της κρίσης, αλλά της λύσης, το ποδήλατο! 

Οι «Ποδηλατοδράσεις» έχουν σκοπό να αναδείξουν την ποδηλατική κουλτούρα ανά την Ελλάδα, καταγράφοντας άπειρα τηλεοπτικά ποδηλατοχιλιόμετρα. Στηρίζουν δράσεις και ενέργειες φιλικές προς το περιβάλλον, προωθούν παράλληλα, την εναλλακτική, αθόρυβη, πράσινη και φιλική μετακίνηση, στις πόλεις και την ύπαιθρο. Το ποδήλατο είναι μέρος της λύσης και όχι της κρίσης! 

Συντελεστές εκπομπής: Παρουσίαση- αρχισυνταξία: Αφροδίτη Σημίτη Διεύθυνση φωτογραφίας :Ανδρέας Πετρόπουλος Διεύθυνση παραγωγής: Ελένη Νασοπούλου Μοντάζ :Ανδρέας Αντωνόπουλος Γραφικά: Σταύρος Καραγιάννης Ηχοληψία: Χαράλαμπος Γιαννακάκης Μουσική: Νίκος Διαμαντόπουλος Βοηθός Παραγωγής: Γιώργος Μπανίλας Make up: Βάσω Νάρνου Κομμώσεις: Νάντια Αριστογιάννη Οργάνωση παραγωγής –Σκηνοθεσία: Γιώργος Πετρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: