Σελίδες

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Πρωταθλητής και μαθηματικά ο Ολυμπιακός!!!

Με το "χρυσό" γκολ του Κέβιν Μιραλάς (54'), ο Ολυμπιακός, 3 αγωνιστικές πριν από το φινάλε κατέκτησε και μαθηματικά το 39ο πρωτάθλημα της ιστορίας του επικρατώντας του Παναιτωλικού με 0-1 στο Αγρίνιο.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, στο οποίο πέτυχαν και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Οι Μανιάτης και Μιραλάς αντίστοιχα σκόραραν στο πρώτο μέρος όμως τα γκολ δεν μέτρησαν επειδή και οι δύο βρίσκονταν σε θέση οφσάιντ. Ο Παναιτωλικός θα πρέπει να προσπαθήσει να κλέψει βαθμούς στις υπόλοιπες 3 αγωνιστικές του πρωταθλήματος για να καταφέρει να παραμείνει στην Superleague.
Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης, όλοι οι παίχτες του Ολυμπιακού πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος, τόσο στον αγωνιστικό χώρο, όσο και στα αποδυτήρια.

Κάντε κλικ για να δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τους πανηγυρισμούς των ποδοσφαιριστών, καθώς και μια φωτογραφία από τα αποδυτήρια, την οποία και ανέβασε ο Κόλιν Καζίμ-Ρίτσαρντς στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.








ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ από Stauros_Kourakos

Δεν υπάρχουν σχόλια: