Σελίδες

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

''Chicago'': "Έκοψαν" 30.000 εισιτήρια και μπαίνουν στην τελική ευθεία

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώνονται οι παραστάσεις του «Chicago», στο Παλλάς, την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου. Το μιούζικαλ- υπερπαραγωγή που σκηνοθέτησε με πολύ όρεξη ο Σταμάτης Φασουλής, κατάφερε να προσεγγίσει χιλιάδες θεατές και να αφήσει θετικές εντυπώσεις. Και δη στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, όπου στήθηκε μία αξιοπρεπέστατη παραγωγή, υψηλής αισθητικής.

Πιο συγκεκριμένα, υπολογίζεται, ότι «κόπηκαν» 30.000 εισιτηρία, ανακηρύσσοντας το «Chicago» ως την πιο εμπορική επιτυχία της χρονιάς, βγάζοντας… ασπροπρόσωπα, τα στελέχη της Ελληνικής Θεαμάτων, που τόλμησαν να επενδύσουν σ’ αυτό, το δύσκολο εγχείρημα.

Οι: Σμαράγδα Καρύδη, Τάνια Τρύπη, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Αντώνης Λουδάρος και η Μαρινέλλα σε ρόλο-έκπληξη, πρωταγωνιστούν στην απαιτητική παραγωγή, ενώ μαζί τους στη σκηνή, στέκονται επάξια οι: Αντιγόνη Ψυχράμη, Λήδα Μανουσάκη, Νάντια Κοντογεώργη, Άντεια Ολυμπίου, Δήμητρα Σιγάλα, Θεοχάρης Ιωαννίδης, Μανόλης Θεοδωράκης, Χρήστος Σπανός, Άρης Πλασκασοβίτης, Αρετή Πασχάλη, Λίνα Εξάρχου, Κωνσταντίνος Καϊκής, Χρήστος Γεωργαλής, Γιάννης Αθητάκης, όπου «κλέβουν» με τη σειρά τους, τις εντυπώσεις.

Φυσικά, για το…υψηλής αισθητικής θέαμα, απαραίτητη ήταν και η 10μελης ορχήστρα, την οποία διεύθυνε ο Αλέξιος Πρίφτης. Συγκεκριμένα:
Κουαρτίνο, Βb Κλαρινέττο, Άλτο Σαξόφωνο: Κώστας Γάτσιος
Bb Κλαρινέττο, Μπάσσο Κλαρινέττο, Άλτο & Τενόρο Σαξόφωνο: Παναγιώτης Σιώρας
Τρομπέτα: Γιάννης Μωραϊτης
Τρομπέτα: Διονύσης Αγαλιανός
Τρομπόνι: Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος
Πιάνο: Νίκος Βογιατζής
Keyboards: Μιχάλης Κατσαρός
Μπάσο: Παρασκευάς Κίτσος
Drums: Νίκος Κασαβέτης

Να σημειωθεί, ότι από τις 30 Δεκεμβρίου, οι συντελεστές θα παρουσιάσουν το «Chicago» και στη Θεσσαλονίκη, στο Μέγαρο Μουσικής, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Ημέρες παραστάσεων:
Τετάρτη 20:00
Πέμπτη 21:00
Παρασκευή 21:00
Σάββατο 21:00
Κυριακή 20:00

Τιμές εισιτηρίων:     50€, 40€, 35€, 30€, 25€, 20€, 15€.
                             Φοιτητικό 20€, ανέργων 15€ μόνο από το ταμείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: