Σελίδες

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Χρυσώ Σταματοπούλου:Εξαιρετική φωνή με ιδιαίτερη παρουσία...

Μπορεί τα τηλεοπτικά talent show να μην υπάρχουν πια,λόγω κόστους, ωστόσο η παροιμία που θέλει...όποιον ψάχνει να βρίσκει, επιβεβαιώνεται γι ακόμη μία φορά!

Κάπως έτσι, η ελληνική δισκογραφία βρήκε την Χρυσώ Σταματοπούλου!''Ακατόρθωτο'';
Καθόλου!

Με μία εξαιρετική φωνή,''ντύνει'' τα δύο τραγούδια που της εμπιστεύτηκε το δημιουργικό δίδυμο Πήγασος και το τρίτο από τον Δημήτρη Παπαβομβολάκη & τον Σταμάτη Μορφονιό.


''Ακατόρθωτο'' [http://itunes.apple.com/gr/album/akatorthoto-single/id527059439],''Έτσι μ' αφήνεις εσύ'' [http://itunes.apple.com/gr/album/etsi-m-afineis-ki-esy/id527059439?i=527059863]και ''Λευκή σημαία'' [http://itunes.apple.com/gr/album/lefki-simaia/id527059439?i=527059862] είναι τα τρία τραγούδια που ερμηνεύει η Χρυσώ Σταματοπούλου και μπορείτε να τα αγοράσετε εύκολα και απλά, με τις δυνατότητες που δίνει η ψηφιακή εποχή.


Ακούστε το ''Ακατόρθωτο'':

 Ποιά είναι η Χρυσώ Σταματοπούλου;


Η Χρυσώ Σταματοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε μέσα σε μια μουσική οικογένεια.
Ο πατέρας της, Νίκος Σταματόπουλος, είναι πιανίστας της
 jazz, η μητέρα της, Μαίρη Απέργη, leggera soprano της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και η αδελφή της, Μαντώ, επίσης τραγουδίστρια.

Σπούδασε από μικρή ηλικία πιάνο, βιολοντσέλο, θεωρία και αρμονία της Μουσικής στο Εθνικό Ωδείο Χαλανδρίου, καθώς και Κλασικό Μπαλέτο στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού της Άννας Πέτροβα.

Στα 13 της, εκπροσώπησε τη χώρα μας στον παιδικό διαγωνισμό της UNICEF, DANNY KAYE AWARDS, που πραγματοποιήθηκε στο Maastricht της Ολλανδίας, με το τραγούδι Γιατί είμαστε παιδιά, σε μουσική του Αλέξη Παπαδημητρίου και στίχους της Εύης Δρούτσα, όπου και διακρίθηκε με τη 2η θέση.

Όταν ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι, συνεργάστηκε με καταξιωμένους καλλιτέχνες (Στέφανο Κορκολή, Μιχάλη Χατζηγιάννη, Γιάννη Πάριο, Γιώργο Χατζηνάσιο, Αλέξια, Πασχάλη Τερζή, Πασχάλη, Γιάννη Πλούταρχο κ.ά.).

Έχει τραγουδήσει, περιοδεύοντας με μεγάλα μουσικά σχήματα, σε πολλούς σημαντικούς χώρους διεθνώς, όπως στο Wembley Arena της Αγγλίας και σε πόλεις όπως το Johannesbourg, η Νέα Υόρκη κ.ά.
Συμμετείχε δύο φορές στη Eurovision ως backing vocalist (φωνητικά). Tο 2003 με τη Μαντώ στο τραγούδι «NEVER LET YOU GO» και το 2005 με την αποστολή της Λευκορωσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: