Σελίδες

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Επτάστερος ο Ολυμπιακός, 7-2 τον Αστέρα Τρίπολης!!

Πέντε λεπτά στο β' ημίχρονο ήταν αρκετά για να ανατρέψει ο Ολυμπιακός το προβάδισμα του Αστέρα Τρίπολης μέσα στο Καραϊσκάκη και με 4 γκολ του Κέβιν Μιραλάς συνέτριψε τους Αρκάδες με το εντυπωσιακό 7-2, στην πιο παραγωγική αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Αστέρας είχε αιφνιδιάσει τους ερυθρόλευκους στο πρώτο ημίχρονο αφού προηγήθηκε με 2 γρήγορα γκολ των Ναβάρο και Ροτζέϊρο. Η απάντηση του Ολυμπιακού όμως δεν άργησε να έρθει καθώς ο Μακούν κέρδισε πέναλτυ και ο Μιραλάς ευστόχησε από τα 11 μέτρα κάνοντας το 1-2 για τον Ολυμπιακό. Η συνέχεια ήταν απλά καταιγιστική καθώς με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και μέσα σε 5 λεπτά οι ερυθρόλευκοι πέτυχαν 3 γκολ με Τζεμπούρ (49'), Μιραλάς (51') και Ορμπάιθ (53') κάνοντας την ανατροπή και γράφοντας έτσι το 4-2!! Ο Φουστέρ (80') προστέθηκε και αυτός στον πίνακα των σκόρερ και μαζί με τα 4 γκολ του Μιραλάς (20' πεν., 51',70',89'), ο οποίος πλέον είναι πρώτος σκόρερ με 18 γκολ στην Superleague, έγραψαν το τελικό 7-2 και αποθεώθηκαν από τον κόσμο που βρέθηκε χθες στο "Γ.Καραϊσκάκης" ακόμα και μετά το τέλος του αγώνα. Στο +10 παραμένει ο Ολυμπιακός, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος!!

Να σημειωθεί πως πριν από την έναρξη της αναμέτρησης ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης τίμησε τους Παγκόσμιους Πρωταθλητές του Ολυμπιακού παραδίδοντας τιμητική πλακέτα στους Δημήτρη Χονδροκούκη (Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο άλμα εις ύψος), Σπύρο Γιαννιώτη (Παγκόσμιος Πρωταθλητής στην κολύμβηση), Μαριάννα Λυμπερτά (χάλκινη Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στην κολύμβηση), Σταυρούλα Αντωνάκου (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο πόλο), Φιλιώ Μανωλιουδάκη (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο πόλο), Ηλέκτρα Ψούνη (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο πόλο) και Άλκηστη Αβραμίδου (Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο πόλο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: