Σελίδες

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

''Bike stories'' με την Ελένη Καρποντίνη στο...web tv!

Το web tv είναι μία ''υπηρεσία'' του ΑΝΤ1,όπου οι τηλεθεατές όχι μόνο έχουν την ευκαιρία να βλέπουν επεισόδια (σειρών & εκπομπών) που έχουν χάσει, αλλά και special σειρές που ήταν ειδικά διαμορφωμένες.Πλέον,στο...πρόγραμμα του ΑΝΤ1 web tv μπαίνουν και special εκπομπές!

 Χωρίς ''Wipeout'', ''Dancing with the stars'' και ''Play and win'' έμεινε την φετινή σαιζόν η Ελένη Καρποντίνη.Το πλήρωμα του χρόνου,όμως,έφτασε και ετοιμάζεται να ''χτυπήσει'' με...''Bike stories''.

Πρόκειται για την διαδικτυακή εκπομπή που θα παρουσιάζει,από την Πέμπτη 5 Απριλίου και κάθε Πέμπτη μετά τις 2 το μεσημέρι.

Το concept της εκπομπής,θέλει το ''Bike stories'' να σχετίζεται με ότι έχει να κάνει με το ποδήλατο,αναδεικνύοντας όλες τις θετικές χρήσεις που μπορεί να έχει. 
 
Η εκπομπή συναντά διάσημους Biker lovers. Φωτίζει ιστορίες ανθρώπων που έχουν εντάξει το ποδήλατο στην καθημερινότητά τους. Παρακολουθεί και καταγράφει όλες τις δράσεις και τις βόλτες που διοργανώνουν ποδηλατικές ομάδες ανά την Ελλάδα. 

Παρουσιάζει τα τελευταία μοντέλα, όλα τα καινούργια gadgets και αξεσουάρ για κάθε ποδηλάτη: city lovers, bmx guru, mountain bikers.

Δεν υπάρχουν σχόλια: