Σελίδες

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Πανάξια στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης ο Ολυμπιακός!!!

Ο Ολυμπιακός νίκησε στο κατάμεστο ΣΕΦ με 76-69 την Σιένα, έκανε το 3-1 στην σειρά και τον Μάϊο θα δώσει το παρών στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης.
 
Αυτό που στην αρχή της σεζόν φάνταζε αδιανόητο, εδώ και λίγη ώρα είναι πλέον πραγματικότητα. Συγκλονιστική η παρουσία των Κάιλ Χάινς και Βασίλη Σπανούλη οι οποίοι αναπλήρωσαν το κενό του τραυματία και ηγέτη Τζόι Ντόρσεϊ και με 19 πόντους ο καθένας ήταν αυτοί που "καθάρισαν" την Σιένα στέλνοντας τον κόσμο του Ολυμπιακού στον 7ο ουρανό. Εξαιρετική η παρουσία και του Πέρο Άντιτς στα τελευταία λεπτά του αγώνα, καθώς και των Σλούκα και Λο.

Μια αγωνιστική υπέρβαση για την φετινή φρέσκια ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς που αν και τον πρώτο καιρό αμφισβητήθηκε, κατάφερε να διαψεύσει όλους όσους δεν πίστευαν στις δυνατότητες της και κάνοντας την υπέρβαση της χρονιάς, βρίσκεται ανάμεσα στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Συγκλονιστική η παρουσία του κόσμου ο οποίος γέμισε για άλλη μια φορά το ΣΕΦ και δε σταμάτησε λεπτό να "σπρώχνει" την ομάδα προς τη νίκη!!!

Τα 3 εισιτήρια για το Final 4 έχουν σφραγιστεί με την Μπαρτσελόνα να είναι η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε εδώ και μέρες.Ακολούθησε σήμερα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στην συνέχεια ο Ολυμπιακός ο οποίος στον ημιτελικό θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα. Την επόμενη εβδομάδα θα σφραγιστεί και το 4ο εισιτήριο με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ.Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ στον δεύτερο ημιτελικό.

Ραντεβού τον Μάϊο λοιπόν, στην Κωνσταντινούπολη!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: