Σελίδες

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ: ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΑ "ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ"

Aπό τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Ο Σάκης Ρουβάς ανήκει στην κατηγορία με τους λίγους καλλιτέχνες που με ό,τι κι αν καταπιαστούν το κάνουν με αγάπη. Αυτό μας το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές, αφού αφοσιώνεται πλήρως στο εκάστοτε επαγγελματικό του βήμα.

Μετά την ολοκλήρωση των επιτυχημένων παραστάσεων του «Ηρακλή – Οι 12 Άθλοι» στο Pantheon Theater, ο απόλυτος Έλληνας star κάνει δυναμικό comeback και στα μουσικά δρώμενα με το απόλυτο ερωτικό τραγούδι «Ραδιόφωνα».

Η συνεργασία του Σάκη Ρουβά με το μουσικοσυνθέτη Γιώργο Θεοφάνους μετά τις τελευταίες επιτυχίες του «Μια χαρά να περνάς» και «Σε πεθύμησα», συνεχίζεται με το άκρως ρυθμικό και ερωτικό τραγούδι «Ραδιόφωνα» σε στίχους των Βαγγέλη Κωνσταντινίδη και Χάρη Μαζαράκη.
«Όλα δικά σου, όσα παίζουν τα ραδιόφωνα» ερμηνεύει ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφοντας με ιδιαίτερα sexy διάθεση και εκφράζοντας την αγάπη και τα μοναδικά συναισθήματα ενός έρωτα μέσα από το νέο του single το οποίο παρουσιάζεται με ένα ατμοσφαιρικό promo clip.


Ακόμη, σχετικές φωτογραφίες έχει αναρτήσει και στον προσωπικό του λογαριασμό ο Σάκης, όπου αναγράφονται διάφοροι στίχοι από τα «Ραδιόφωνα». Δυναμώστε τα, λοιπόν, και απολαύστε έναν Σάκη καλύτερο από ποτέ!

Τέλος, να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του magazineofmedia.blogspot.com έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις ώστε ο "Ηρακλής - Οι 12 Άθλοι" να παρουσιαστούν ξανά από τον Οκτώβρη στη σκηνή του Pantheon Theater. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: