Σελίδες

Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

"ΗΡΩΕΣ" ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ! |ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ|

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Αναμφισβήτητα είναι μία από τις πιο επιτυχημένες παραστάσεις των τελευταίων ετών, έχοντας γράψει τη δική της ιστορία. Ο λόγος για τους «Ήρωες» που επέστρεψαν δυναμικά στο «Μικρό Παλλάς» και κέρδισαν εκ νέου το στοίχημά τους!

Αν και είχα ακούσει πολλά για την εν λόγω παράσταση, δεν τους είχα δει ποτέ στο παρελθόν, κάτι για το οποίο έχω μετανιώσει! Πριν από λίγες ημέρες κατάφερα και πήγα – επιτέλους! – στο Θέατρο για να τους δω και πέρασα απίστευτα καλά για περίπου 3 ώρες! Κάτι που σίγουρα θα το επαναλάβω, καθώς είναι από τις λίγες παραστάσεις που σου προσφέρουν αυθεντικό γέλιο, αλλά και συγκίνηση.

Η Ελένη Γκασούκα είναι μία συγγραφέας που μας έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές πόσο ιδανικά μπορεί να συνδυάσει το γέλιο με τη συγκίνηση, χωρίς να προσβάλει κανέναν. Αυτό το κάνει και μέσα από τα νέα της κείμενα που ερμηνεύουν οι: Θανάσης Αλευράς, Κωνσταντίνος Καϊκής, Βίκυ Καρατζόγλου, Θοδωρής Μαυρογιώργης, Ματίνα Νικολάου, Νικόλας Παπαδομιχελάκης, Αρετή Πασχάλη κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού!

Τι συμβαίνει με τα γράμματά της Νατάλια Αλεξέγεβνα Μπρατούσκα Σεϊτανίδη στον αγαπημένο της Ιβάν;  Τι ρόλο βαρούν οι τηλεοπτικές ιερόδουλες; Πόσο εύκολο είναι να λέμε «για τελευταία φορά» και πως μπορεί να συνδυαστεί η πολιτική με τη μουσική σκηνή; Στη σκηνή του «Μικρού Παλλάς» όλα μπορούν να συμβούν!


Οι παραστάσεις των «Ηρώων» δίνονται μέχρι τις 31 Μαρτίου στο «Μικρό Παλλάς», κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21:00, ενώ η συνέχεια θα τους βρει στη Θεσσαλονίκη για συγκεκριμένο αριθμό παραστάσεων!



Δεν υπάρχουν σχόλια: