Σελίδες

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΑΝΤ1: FULL ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Το "Acro" στην Ιερά Οδό επέλεξε ο ΑΝΤ1 για την παρουσίαση προγράμματος της τηλεοπτικής σεζόν 2013-2014.

Παρουσία των συνεργατών-συντελεστών, δημοσιογράφων και διαφημιστών, ο Αντιπρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος του ΑΝΤ1, κ. Θοδωρής Κυριακού και ο διευθυντής προγράμματος Γιάννης Λάτσιος,  παρουσίασαν όσα πρόκειται να δούμε φέτος. Φυσικά, δεν γινόταν να μην γίνουν ειδικές αναφορές στα νέα πρόσωπα του σταθμού, όπως: Γρηγόρης Αρναούτογλου, Δημήτρη Σταρόβα, Ναταλία Γερμανού, Φαίη Σκορδά-Γιώργο Λιάγκα κ.ά.

Σταθερή αξία -εδώ και 23 χρόνια!- αποτελεί ο Γιώργος Παπαδάκης με την εκπομπή "Πρωινό ΑΝΤ1", ενώ από χθες στον τηλεοπτικό αέρα βρίσκεται "Το πρωινό" του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Εν συνεχεία, για 6η χρονιά η Μαρί Κυριακού μας μεταφέρει μηνύματα "Με αγάπη".
Ο Αντώνης Κανάκης με την παρέα του, φέτος, θα δίνουν ραντεβού
με την "Ράδιο Αρβύλα" τους, κάθε Δευτέρα βράδυ, ενώ από Δευτέρα έως Τετάρτη ο Θέμος Αναστασιάδης τα δείχνει "Όλα Τρέλα".
Τρίτη & Τετάρτη βράδυ έρχονται "Τα Καρντάσιανς". Δηλαδή οι: Γρηγόρης Αρναούτογλου, Δημήτρης Σταρόβας, Μαρία Μπεκατώρου σε μία δίωρη ψυχαγωγική εκπομπή και τα βράδια της Παρασκευής "Η Γερμανού ξανάρχεται". Ο λόγος βέβαια για τη Ναταλία Γερμανού, η οποία υπόσχεται ένα αποκαλυπτικό talk show. 
Επιπλέον, στις ψυχαγωγικές εκπομπές έρχονται νέα επεισόδια από το "Wipeout",το "Πλάκα κάνεις: Hotel Edition", αλλά και το τηλεπαιχνίδι της Νάντιας Μπουλέ "The biggest game show".

Εκτός από τις προαναφερόμενες ψυχαγωγικές εκπομπές, ο σταθμός θα έχει στο πρόγραμμα του και 4 λαμπερά shows, με την... βοήθεια των Ελλήνων celebrities. Η αρχή γίνεται με το "Dancing with the stars IV" με οικοδέσποινα τη Δούκισσα Νομικού (20/10, 21:00), ακολουθεί το "Voice of Greece", εν συνεχεία το "Your face sounds familiar" με την Μαρία Μπεκατώρου και τέλος το "Splash".

Από ενημερωτικές εκπομπές, εκτός από το "Πρωινό ΑΝΤ1" που δίνει ραντεβού κάθε πρωί στις 7, συνεχίζονται οι εκπομπές "Η υγεία πάνω από όλα", αλλά και η εκπομπή "Σε πρώτο πλάνο".

Στο νέο πρόγραμμα του σταθμού δυναμικό "παρών" δίνει και η μυθοπλασία. Εκτός από το "Μπρούσκο" που σημειώνει μία εξαιρετική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, συνεχίζεται για 2η χρονιά το "Βαλς με 12 Θεούς", ενώ προσεχώς θα ενταχθεί και η νέα κωμική σειρά αυτοτελών επεισοδίων του Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, "Τρίχες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: