Σελίδες

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. "ΚΑΥΤΟΣ" ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΕΤΑ

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Ένας απαιτητικός, αλλά και... "καυτός" μαραθώνιος περιμένει τη Ζέτα Μακρυπούλια τη φετινή σεζόν, η οποία βλέπει τις μετοχές της να ανεβαίνουν όλο και περισσότερο και να μη σταματά να δέχεται προτάσεις. 

Έτσι η ηθοποιός-παρουσιάστρια θα πρέπει προσεχώς να συνδυάσει τις απαιτήσεις του μιούζικαλ "Μερικοί το προτιμούν καυτό" που θα ανέβει την 1η Νοέμβρη στο "Παλλάς" με την παρουσίαση του νέου κύκλου του "Dancing with the stars".

Όπως αναφέρει πηγή του magazineofmedia.blogspot.com: "Πρόσφατα διευθετήθηκε και το θέμα με τη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία θα βρίσκεται κανονικά στο "Dancing with the stars"". Και πως θα το καταφέρει αυτό, όταν το ''Καυτό'' θα παίζεται Τετάρτη με Κυριακή; Σύμφωνα με τις ίδιες αποκλειστικές μας πληροφορίες, η Ελληνική Θεαμάτων προσανατολίζεται τις Κυριακές να έχει απογευματινή παράσταση. Δηλαδή 18:00 και κατά τις 20:30 που θα ολοκληρώνεται, η δημοφιλής παρουσιάστρια να ετοιμάζεται, να ντύνεται και να χτενίζεται στο... θεατρικό καμαρίνι της και εν συνεχεία θα φεύγει για το πλατό του "Dancing" στα Σπάτα.

Τέλος, οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1, σκέφτονται, για την καθυστέρηση της Ζέτας να ξεκινάνε το show κάθε Κυριακή με λίγα λεπτά καθυστέρησης, βάζοντας διάφορα χορευτικά ως έναρξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: