Σελίδες

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ... "ΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ"

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Από τον ερχόμενο Οκτώβρη ο θίασος "Αβάντι" θα επιχειρήσει να μας φτάσει... "Ως την άκρη του ονείρου", μέσω της παιδικής σκηνής του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου.

Αν και μας χωρίζουν λίγες εβδομάδες για την έναρξη της νέας καλλιτεχνικής περιόδου, οι συντελεστές της εν λόγω παράστασης σε κείμενο & σκηνοθεσία της Κέλλυς Σταμουλάκη, βρίσκονται σε εντατικές πρόβες ώστε να ετοιμάζουν μία αρκετά προσεγμένη παράσταση. Και όπως "μαρτυρούν" άνθρωποι που παρακολουθούν τις πρόβες, ο στόχος φαίνεται να επιτυγχάνεται. 

Το story θέλει τον Βασίλη Λέκκα να μεταμορφώνεται σε φύλακα άγγελο της μικρής Πετρίνας (Φιλίτσα Καλογεράκου) και να ερμηνεύει τρυφερές και παιχνιδιάρικες μελωδίες του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα (!). Αυτές, θα αποδίδονται ζωντανά στη σκηνή με άρπα, πιάνο, κιθάρες, αρκοντεόν, φλάουτο, φυσαρμόνικα, μπουζούκι και άλλα πνευστά και κρουστά. 

Το μήνυμα που θέλουν να περάσουν οι συντελεστές μέσω της παράστασης είναι ότι... αν πιστέψεις στο καλό θα το συναντήσεις!

 Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Λέκκας, Φιλίτσα Καλογεράκου, Αλέξανδρος Βερώνης, Ευτυχία Φαναριώτη, Νικόλας Μπράβος, Σταμάτης Πακάκης, Νίκος Βατικιώτης, Μαριλέττα Κυριαζή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: