Σελίδες

Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Τι μάθαμε μόλις: Μαρία Σολωμού και Πάνος Μουζουράκης επιτέλους μαζί!

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο
Ακουγόταν έντονα πριν μήνες το ενδεχόμενο συνεργασίας Μαρίας Σολωμού – Πάνου Μουζουράκη στη σκηνή του Αθηνά για τις ανάγκες του Hangover IV που έγραψε ο Μάνος Ψιστάκης και σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Ρήγας. Η συνεργασία όμως δεν καρποφόρησε και κάτι νέο… «μαγειρεύεται».
Στο Θέατρο Πειραιώς 131 αναμένεται να φιλοξενηθεί το νέο θεατρικό «χτύπημα» του Αλέξανδρου Ρήγα την καλλιτεχνική περίοδο 2013-2014, παρουσιάζοντας στο θεατρόφιλο κοινό Το χόρτο του Θεού. Πρόκειται για την μεταφορά της ομώνυμης ταινίας των Mark Crowdy, Craig Ferguson με την Ελένη Καστάνη στον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Ωστόσο ο Αλέξανδρος Ρήγας ξεκίνησε να κλείνει τους ηθοποιούς και για τους υπόλοιπους ρόλους. Μία από τις ηθοποιούς που αποδέχτηκαν την πρόταση ήταν η Μαρία Σολωμού για ένα μικρό, αλλά χαρακτηριστικό ρόλο. Ενώ σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του joytv.gr , πρόταση για τον πρώτο ανδρικό ρόλο έγινε και στον Πάνο Μουζουράκη.
Το μόνο που απομένει είναι η απάντηση του Πάνου Μουζουράκη, καθώς έχει κλείσει να πρωταγωνιστεί και στην Evita που ετοιμάζει ο Ελληνικός Κόσμος με τη Νατάσσα Μποφίλιου στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: