Σελίδες

Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Έναρξη για τη... Lov!nk Fashion

Lov!nk Fashion ονομάζεται η νέα, δυναμική εταιρεία ρούχων που προορίζεται για ανθρώπους με αγάπη για τη μόδα, το στυλ και τα tattoo, με την υπογραφή της Εριέττας Κούρκουλου Λάτση.

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, μοιράζεται το προσωπικό της γούστο στη μόδα και η «δυνατή» ομάδα της Lov!nk αναλαμβάνει να υλοποιήσει μία σειρά ρούχων rock chic με casual κομμάτια συνδυασμένα με τα πιο classy outfits της σεζόν.

Χθες, Πέμπτη 30 Μαΐου, η Lov!nk Fashion, συστήθηκε για πρώτη φορά, με ένα fashion show στο The Hub Athens. Έχοντας σχεδιασμένο ένα ειδικό σκηνικό για τις ανάγκες του show, 25 μοντέλα παρουσίασαν τις ξεχωριστές προτάσεις στη μόδα, με πολλές μουσικές εκπλήξεις.

Κώστας Μαρτάκης, Ελένη Φουρέιρα, Μηδενιστής, Χριστίνα Σάλτη, Snik κ.ά. σε ρόλους που δεν είχαμε ξανά δει και μουσικές διαδρομές που οδηγούν αποκλειστικά στη Lov!nk Fashion.

Παράλληλα, μέσα από τις δημιουργίες και τη δράση της, η εταιρεία στοχεύει στην ευαισθητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας για την προστασία των αδέσποτων ζώων, ενώ με κάθε κλικ που θα ολοκληρώνεται η  ηλεκτρονική αγορά, τα κέρδη, θα πηγαίνουν στην ενίσχυση του σωματείου Save a Greek Stray.

Αρχικά τα ρούχα θα πωλούνται μέσω διαδικτύου. Πιο συγκεκριμένα  μέσω του www.lovink.gr .

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφικό υλικό.






















































































Δεν υπάρχουν σχόλια: