Σελίδες

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ: "INDIGO-Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ"

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Τι κοινό μπορεί να έχουν ο Γιώργος Καραμίχος, ο Αποστόλης Τότσικας, η Γιούλικα Σκαφιδά, ο Σταύρος Σβήγκος, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης και η Κατερίνα Τσάβαλου

Εκτός από την αγάπη που έχουν για τον κινηματογράφο, είναι γεννημένοι τον Απρίλιο του 1983 και τα συγκεκριμένα παιδιά έχουν κάποιες εξελιγμένες δυνάμεις. Είναι τα λεγόμενα Indigo Kids.

Τουλάχιστον αυτό προβλέπει το σενάριο του σκηνοθέτη Αντώνη Σωτηρόπουλου για την μεγάλη μήκους ταινία "Indigo- Η αφύπνιση", όπου πηγή έμπνευσης αποτέλεσε η θεωρία συνωμοσίας που υπάρχει γύρω από τα Indigo Kids και την παρακολούθηση της από την Ακαδημία Αθηνών. Ο λόγος; Λέγεται ότι 9 μήνες πριν υπήρχε μία ευθυγράμμιση των πλανητών και τα παιδιά που γεννήθηκαν τότε "διαθέτουν" εξελιγμένες δυνάμεις. 

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, καλώς εχόντων των πραγμάτων τον Μάρτιο του 2014, ενώ από τον Γενάρη η εν λόγω φιλόδοξη παραγωγή θα μπει σε διαδικασία crowdfunding (σ.σ. παγκόσμια site, μέσω των οποίων καλύπτονται τα budget διάφορων δραστηριοτήτων) για την ολοκλήρωση του budget.

Να σημειωθεί ότι το casting της ταινίας ανέλαβε το 4actors, καθώς επίσης και για τις "Μαριονέτες" (που όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει πρωταγωνιστούν οι: Αλέξης Γεωργούλης, Γιούλικα Σκαφιδά, Κλέλια Ρένεση κ.ά.), αλλά και του "YOLO" (You Only Live Once) του σκηνοθέτη Δημήτρη Βόρρη και σενάριο της Χριστίνας Μαύρου με πρωταγωνιστές τους: Γιώργο Καραμίχο, Maria Grazia Cucinotta κ.ά όπου τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε Νέα Υόρκη και Κω, σε συμπαραγωγή εταιρειών παραγωγής από Λουξεμβούργο-Ελλάδα-ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: