Σελίδες

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Η ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΣΜΥΡΝΑΙΟΥ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΚΙΜΟΥΛΗ!

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Είναι γνωστό ότι ο Γιώργος Κιμούλης τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στο Θέατρο Δημήτρης Χορν επί της οδού Αμερικής. Εκεί θα παρουσιαστεί σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή ο «Ιωάννης Γαβριήλ Μπόρκμαν» του Ερρίκου Ίψεν.

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει πρινκαιρό, στο πλευρό του Γιώργου Κιμούλη θα βρισκόταν η Ρούλα Πατεράκη με τη ΦιλαρέτηΚομνηνού, η οποία τελικώς δεν θα είναι λόγω κάποιων παραστάσεων του «Ποιος τη ζωή μου» που είναι ήδη προγραμματισμένες.

Έτσι σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του magazineofmedia.blogspot.com, τη σκηνή με τον Γιώργο Κιμούλη και τη Ρούλα Πατεράκη θα… μοιραστεί η Σμαράγδα Σμυρναίου, η οποία έχει διανύσει χιλιόμετρα στα καλλιτεχνικά δρώμενα για 40+ χρόνια.


Λίγα λόγια για το έργο:

Ο Ιωάννης Γαβριήλ Μπόρκμαν, πτωχευμένος τραπεζίτης, έμεινε υπόδικος τρία χρόνια, πέρασε άλλα πέντε στη φυλακή και για τα επόμενα οχτώ κλείστηκε στο δωμάτιο του, σε μια εθελούσια φυλακή, αρνούμενος να βγει, ως την τελευταία νύχτα της ζωής του. Με τον ίδιο υπερβολικό τρόπο, θυσίασε την προσωπική του ευτυχία: παραμέρισε την αγάπη του για την Έλα και παντρεύτηκε την αδερφή της, Γούνχιλντ, που θα του εξασφάλιζε τα απαραίτητα χρήματα για να πραγματοποιήσει το όραμα του, την κοινωνική και βιομηχανική του ανάπτυξη. Κι αυτό είναι το μεγάλο του, το ασυγχώρητο έγκλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: