Σελίδες

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΧΑΡΑ… «ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΩ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ»!

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Το «Θα σε πάρω να φύγουμε» ήταν από τις επιτυχημένες παραστάσεις της χρονιάς, αφού κάθε βράδυ το Badminton ήταν γεμάτο από κόσμο που… αποθέωνε τον πολυμελή θίασο.

Ωστόσο, η Κυρία Επιθεώρηση (Αντώνης Λουδάρος) ετοιμάζεται να βάλει τα καλά της και να μας υποδεχθεί σε ένα μουσικό-θεατρικό υπερθέαμα που αφηγείται την ιστορία της Ελλάδας μέσα απ’ την επιθεώρηση. 

Μάλιστα η ιστορία «ανοίγει» περισσότερο αφού σύμφωνα με τον συγγραφέα- δημοσιογράφο, Άγγελο Πυριόχο:
 «Το δεύτερο μέρος της παράστασης "Θα σε πάρω να φύγουμε" μπαίνει σιγά- σιγά σε ρυθμούς προετοιμασίας. Αυτή τη φορά το ταξίδι της Ελλάδας μέσα από την επιθεώρηση ξεκινά το 1967 και τελειώνει οριστικά το 1991. Όπως είχαμε πει από τον περασμένο Γενάρη, ο τίτλος του δεύτερου μέρους είναι "Θα περάσει κι αυτό". Η Κυρία Επιθεώρηση ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες»

Εκτός όμως από το κείμενο θα γίνουν και κάποιες αλλαγές στον θίασο, αφού υπάρχουν δύο αντικαταστάσεις. Η μία είναι αυτή της Νάντιας Κοντογεώργη, η οποία αποφάσισε μετά την επανάληψη του «Chicago» τον Σεπτέμβρη, να το… «Προτιμήσει καυτό» μ’ έναν από τους βασικούς ρόλους.

Έτσι, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του magazineofmedia.blogspot.com μία νέα άφιξη στο «Θα σε πάρω να φύγουμε» ή «Θα περάσει κι αυτό» είναι αυτή της σοπράνο και ηθοποιού Χαράς Κεφαλά.


Ιδιαίτερα αγαπητή ηθοποιός τόσο στο κοινό, όσο και στον χώρο της Τέχνης, η ηθοποιός είναι έτοιμη για να δώσει εκ νέου τις εξετάσεις, ενώ την περσινή σεζόν ήταν και στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο με τις «Μέρες ραδιοφώνου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: