Σελίδες

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Η ΓΙΟΥΛΙΚΑ ΣΚΑΦΙΔΑ ΣΤΟ «ΡΟΛΟ ΜΕΦΙΣΤΟ»

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Στα 32 της χρόνια κατάφερε να έχει μία αξιόλογη πορεία και να πατάει γερά στα πόδια της. Από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, η Γιούλικα Σκαφιδά ξέρει να κερδίζει ακόμα και τα πιο δύσκολα στοιχήματα.

Μπορεί τηλεοπτικά να μην την βλέπουμε κάπου, ωστόσο στο θέατρο όλα πάνε κατ’ ευχήν, αφού θα συνεχίσει γι’ ακόμη μία χρονιά τη συνεργασία της με το Εθνικό Θέατρο. Η δεύτερη παραγωγή που πρωταγωνιστούσε κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς («Το πένθος ταιριάζει στην Ηλέκτρα» του Γιουτζην Ο’ Νηλ σε σκηνοθεσία Γιάννη Χουβαρδά) θα επαναληφθεί, ενώ αργότερα θα μετακομίσει στη Σκηνή Μαρίκα Κοτοπούλη-ΡΕΞ.

Τι θα κάνει εκεί; Πληροφορίες του magazineofmedia.blogspot.com θέλουν την ηθοποιό να έχει κλείσει έναν από τους βασικούς ρόλους στο «Ρόλο Μεφίστο» που θα διασκευάσει και θα σκηνοθετήσει ο Νίκος Μαστοράκης. Πρόκειται για ένα από τα φιλόδοξα εγχειρήματα.

Πρόσφατα έκανα και κάποια γυρίσματα για μία ταινία μικρού μήκους, ενώ αναμένει το τελικό «ok» για τις κινηματογραφικές «Μαριονέττες». Πρώτοι σας είχαμε γράψει για την εν λόγω ταινία όλες τις λεπτομέρειες, καθώς ότι μεταξύ άλλων θα πρωταγωνιστούν και ο Αλέξης Γεωργούλης με τον Αποστόλη Τότσικα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: