Σελίδες

Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

Ο ΑΝΤ1 μας...κερνάει ελληνοκυπριακό "Μπρούσκο"

Μια νέα καθημερινή ελληνοκυπριακή σειρά θα εντάξει στο πρόγραμμά του ο ΑΝΤ1 από τη νέα σεζόν. Ο λόγος για το "Μπρούσκο", που θα μεταδίδεται από τον Οκτώβριο παράλληλα σε Ελλάδα και Κύπρο. Το σενάριο υπογράφει η Βάνα Δημητρίου και τη σκηνοθεσία ο Ανδρέας Γεωργίου ο οποίος είναι και ο βασικός πρωταγωνιστής. Μαζί τους και δυνατά ονόματα ηθοποιών όπως ο Αποστόλης Τότσικας, η Εβελίνα Παπούλια, η Τζόυς Ευείδη και ο Αντώνης Καρυστινός.


Η ελληνική μυθοπλασία επιστρέφει δυναμικά από τον Οκτώβριο στον ΑΝΤ1, με τη νέα καθημερινή σειρά «Μπρούσκο», την οποία υπογράφουν οι καταξιωμένοι δημιουργοί επιτυχημένων ελληνικών σίριαλ Βάνα Δημητρίου (σενάριο) και Ανδρέας Γεωργίου (σκηνοθεσία). Μαζί τους ένα μεγάλο cast γνωστών και ταλαντούχων ηθοποιών, μεταξύ αυτών η Εβελίνα Παπούλια, ο Αποστόλης Τότσικας, η Τζόυς Ευείδη, ο Αντώνης Καρυστινός και πολλοί ακόμα, υπόσχονται να μας χαρίσουν δυνατές στιγμές και συγκινήσεις, καθιερώνοντας τη σειρά «Μπρούσκο» ως τη νέα αγαπημένη τηλεοπτική συνήθεια της σεζόν που έρχεται.
Το «ΜΠΡΟΥΣΚΟ» παρουσιάζει μια ρομαντική, αλλά και παθιασμένη ερωτική ιστορία με δύο εξίσου ισχυρούς ανθρώπους με έντονη προσωπικότητα. Ο έρωτας δύο νέων, του Αχιλλέα από την Κύπρο και της Μελίνας από την Κρήτη, θα μπορούσε να έχει ως βάση τη διαχρονική ιστορία του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Πρόκειται για μία σύγχρονη διασκευή του αρχέτυπου μύθου, που αφηγείται την ιστορία ενός μεγάλου έρωτα.
 Ο τηλεθεατής θα ταξιδέψει μέσα από την παράνομη ερωτική ιστορία, με φόντο δύο πανέμορφα νησιά, την Κρήτη και την Κύπρο. Θα αναπολήσει ξεχασμένα έθιμα, τα οποία δίνουν ταυτότητα και στίγμα στη σειρά, από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, αναδεικνύοντας την κουλτούρα τους μέσα από μια σύγχρονη ματιά. Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται σε φυσικούς, γραφικούς χώρους όπως τα αμπέλια της κυπριακής γης, τα γραφικά σοκάκια της πανέμορφης πόλης των Χανίων, τα αρχοντικά σπίτια της Λευκωσίας, τις συναρπαστικές παραλίες της Κρήτης.  Είναι μια ιδιαίτερα προσεγμένη παραγωγή, που αποτελείται από 25 βασικούς ταλαντούχους ηθοποιούς, καθώς και πολλές έκτατες συμμετοχές.
Τα γυρίσματα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς στην Κύπρο και στη συνέχεια την...σκυτάλη θα πάρει η Κρήτη, η Αθήνα και δεν αποκλείεται και άλλα μέρη εντός και εκτός Ελλάδας.



Διαβάστε την υπόθεση και δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα : 


Η υπόθεση


Στην Αθήνα, η 25χρονη Μελίνα (Ελένη Βαΐτσου) διασκεδάζει μαζί με τις φίλες της τον αποχαιρετισμό της εργένικης ζωής, μια και σε τρεις μέρες παντρεύεται στην Κρήτη τον εφηβικό της έρωτα Σήφη Γιαννακάκη (Αποστόλης Τότσικας). Στο ίδιο μπαράκι διασκεδάζει με τον αδελφό του και κάποιους παλιούς συμφοιτητές ο 30χρονος Αχιλλέας Ματθαίου (Ανδρέας Γεωργίου). Το «Μπρούσκο», κρασί που κερνά τη μέλλουσα νύφη ο Αχιλλέας, μεθάει τους δύο νέους, οι οποίοι από την πρώτη στιγμή έρχονται κοντά. Το άλλο πρωί, όταν πια η επήρεια του αλκοόλ έχει περάσει, η Μελίνα το σκάει, επιστρέφοντας το ταχύτερο στην Κρήτη.

Οι δύο νέοι θα συναντηθούν ξανά με έναν απρόβλεπτο τρόπο από το πρώτο επεισόδιο. Και τότε ο έρωτας μοιάζει να ορίζει τη ζωή τους και να στοιχειώνει την ύπαρξή τους.

Ενας συνεταιρισμός κρασιού είναι η αφορμή, όμως, που θα ενωθούν οι δύο οικογένειες ύστερα από δέκα χρόνια. Οι Γιαννακάκηδες από την Κρήτη και οι Ματθαίοι από την Κύπρο. Μεγάλες ανατροπές και σκοτεινές συνομωσίες θα φέρει στο προσκήνιο κι ένας μυστηριώδης άντρας που κρύβει ένα μεγάλο μυστικό. Πρόκειται για τον Μάρκο Χατζή, (Αντώνης Καρυστινός) τον επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος όταν θα εμπλακεί στις ζωές των πρωταγωνιστών, θα φέρει τα πάνω – κάτω και θα προσπαθήσει να συντρίψει τους πάντες προκειμένου να πετύχει τον στόχο του.

Ο Σήφης Γιαννακάκης, ο σύζυγος της Μελίνας, έχει άλλα σχέδια… σκοτεινά, που δεν θα αργήσουν να αποκαλυφθούν.

Μεγάλες ανατροπές και σκοτεινές συνωμοσίες θα φέρει στο προσκήνιο και ένας μυστηριώδης άνδρας, ο οποίος κρύβει ένα μεγάλο μυστικό. Πρόκειται για τον Μάρκο Χατζή (Αντώνης Καρυστινός), τον επιχειρηματία από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος, όταν θα εμπλακεί στις ζωές των πρωταγωνιστών, θα φέρει τα πάνω κάτω. Θα δείξει το σκληρό του πρόσωπο και θα προσπαθήσει να συντρίψει τους πάντες, προκειμένου να πετύχει τον στόχο του.

Στα Χανιά, στο καφενείο της Κωνσταντίνας (Τζόυς Ευείδη), σύντομα θα ξεσπάσει το σκάνδαλο. Η ήρεμη ζωή της κλειστής επαρχιακής κοινωνίας θα ανατραπεί, καθώς θα φανερωθούν ένοχα μυστικά, όπως αυτά της Δάφνης (Εβελίνα Παπούλια), θείας του Σήφη, με ένα όχι και τόσο αθώο παρελθόν που προσπαθεί απεγνωσμένα να το κρύψει από όλους, με κάθε τρόπο. . Ολοι οι ήρωες θα κληθούν με τόλμη να προσπεράσουν τα «πρέπει» που οι άλλοι τους έχουν επιβάλει .Όλοι θα αναγκαστούν να έρθουν αντιμέτωποι με μια άλλη πραγματικότητα, που θα τους φέρει αντιμέτωπους με επώδυνες ανατροπές, παρασύροντάς τους στη δύνη της.

Πρωταγωνιστούν: Εβελίνα Παπούλια, Αποστόλης Τότσικας, Τζόυς Ευείδη, Αντώνης Καρυστινός, Ελένη Βαίτσου, Ανδρέας Γεωργίου, Βαρβάρα Λάρμου, Κούλλης Νικολάου, Γιώργος Ζένιος κ.ά..





 (Φωτογραφία από το instagram του Αντρέα Γεωργίου)


Δεν υπάρχουν σχόλια: