Σελίδες

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Στον ρυθμό των MAD Video Music Awards


Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Η αντίστροφη μέτρηση για τη δέκατη χρονιά των MAD Video Music Awards είναι γεγονός, αφού 7 μέρες απομένουν μέχρι το μεγάλο live concert.

Το ραντεβού έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 25 Ιουνίου στο Κλειστό Γήπεδο Tae Kwon Do, ενώ λίγο νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο special pre-show στον εξωτερικό χώρο.

Πολλοί είναι οι καλλιτέχνες που θα βρεθούν στη σκηνή για να παρουσιάσουν (και) φέτος τα πιο ανατρεπτικά live acts. Μεταξύ άλλων, στη λίστα που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, το «παρών» αναμένεται να δώσουν οι: Έλενα Παπαρίζου, Σάκης Ρουβάς, Αντώνης Ρέμος, Στέλιος Ρόκκος, Κώστας Μαρτάκης, Ελένη Φουρέϊρα, Melisses, Onirama, Stavento, Playmen, Stan, Tamta, Παντελής Παντελίδης κ.ά. Ενώ στον μουσικό θεσμό θα βρίσκονται και οι: Anise K, Arash, Hadley, Ola, Vassy.

Το magazineofmedia.blogspot.com αποκαλύπτει κάποιες από τις συνεργασίες που αναμένεται να παρουσιαστούν στα MAD VMA. Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες μας ο Στέλιος Ρόκκος θα εμφανιστεί δύο φορές στη σκηνή. Η πρώτη του εμφάνιση αφορά την  παρουσίαση του «Μες στα δυο της μάτια» που διασκεύασε ο γνωστός ερμηνευτής για το νέο του album «Η γυναίκα μέσα μου». Ενώ η δεύτερη εμφάνιση θα είναι μαζί με τον Κώστα Μαρτάκη, όπου θα ερμηνεύσουν το νέο summer hit «Τα καλοκαιρινά τα σ’ αγαπώ» του οποίου τη μουσική έχει γράψει ο Στέλιος Ρόκκος και τους στίχους η Βίκυ Γεροθόδωρου.

Ο Σάκης Ρουβάς θα παρουσιάσει για πρώτη φορά live το νέο του τραγούδι «Μια χαρά να περνάς» σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους του Θάνου Παπανικολάου.

Ο Μηδενιστής και η Tamta θα πουν «Σ’ αγαπάω» όπως λέγεται και το νέο τους ντουέτο που κυκλοφορεί από την Panik Records σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους Βάγιας Καλαντζή-Μηδενιστή.

Μία από τις συνεργασίες που –σίγουρα!- θα συζητιόταν ήταν αυτή του Παντελή Παντελίδη και της Πάολα, η οποία όμως δεν θα γίνει. Έτσι θα δούμε μόνο του στη σκηνή τον Παντελή Παντελίδη.


Τέλος, ο Αντώνης Ρέμος θα συνεργαστεί επί σκηνής με τον Μάνο Πυροβολάκη –όπου το «Μπορεί να βγω» σημειώνει μεγάλη επιτυχία!-, ενώ ο Stan θα παρουσιάσει κάτι τελείως διαφορετικό απ’ ότι τον έχουμε συνηθίσει. Μόνη της θέλουν στη σκηνή, οι πρώτες πληροφορίες, και την Έλενα Παπαρίζου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: