Σελίδες

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο καλοκαιρινός "μαραθώνιος" του Γιάννη Ζουγανέλη


Μία από τις δημιουργικότερες περιόδους διανύει ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος πριν καν τελειώσει –επίσημα- η φετινή σεζόν, έχει σχεδιάσει τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια.
Την ερχόμενη Κυριακή ολοκληρώνονται με επιτυχία οι παραστάσεις της «Σεξουαλικής ζωής του κου και της κας Παπαχαραλάμπους» στην Αθήνα, ενώ από τη Δευτέρα του Πάσχα, θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη με τη Τζόυς Ευείδη και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, ώστε να παρουσιάσουν τη θεατρική κωμωδία της Δήμητρας Παπαδοπούλου και στο θεατρόφιλο κοινό της πόλης. Αργότερα θα ακολουθήσει η θερινή περιοδεία.
Όμως τα σχέδια δεν σταματούν εδώ, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της citypress.gr, ο γνωστός μουσικός-ηθοποιός έχει προγραμματίσει κάποιες λίγες συναυλίες παρέα με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Μπάμπη Στόκα. Ενώ…
…βρίσκεται στο τελικό στάδιο προετοιμασίας για το νέο album το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει από τη δισκογραφική εταιρεία EMI και θα έχει τίτλο «Dealer, Killer & CIA». Μάλιστα για τη συγκεκριμένη δουλειά ο Γιάννης Ζουγανέλης συνεργάζεται με τον Κ. Χ. Μύρη, καθώς και με εκλεκτούς φίλους-συνεργάτες. Μεταξύ άλλων με τους: Νίκο Ζιώγαλα, Λάκη Παπαδόπουλο, Λάκη Λαζόπουλο, Σάκη Μπουλά, Ισιδώρα Σιδέρη κ.ά.  
Πρόκειται για μία δουλειά που προετοιμάζεται με πολύ κέφι και μεράκι από τους συντελεστές περίπου 4 μήνες, με τα 14 τραγούδια που θα περιλαμβάνονται σε αυτή, να αφορούν «ό,τι συμβαίνει σήμερα, εν έτη του 2013, χωρίς να λείπουν οι αναφορές στα συνδικάτα (οποιουδήποτε τομέα) της συμφοράς», σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. 
Όπως μαθαίνουμε ένα από τα τραγούδια που θα ακούσουμε στη νέα δουλειά θα είναι το «Καφενείον η Ελλάς» όπου θα ερμηνεύσει ο Λάκης Λαζόπουλος. Το ίδιο τραγούδι είχαμε ακούσει από τη Μαρία Δημητριάδη, τον Νίκο Ξυλούρη και τη Μελίνα Μερκούρη.  Να σημειωθεί ότι το εξώφυλλο θα σχεδιαστεί από τον Κώστα Μητρόπουλο.
Τέλος, εκτός από τη θερινή περιοδεία της «Σεξουαλικής ζωής», τις συναυλίες και τη νέα δισκογραφική δουλειά, ο Γιάννης Ζουγανέλης έχει «κλείσει» και για τον χειμώνα. Όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει, ο Γιάννης Ζουγανέλης θα βρίσκεται με τον Θοδωρή Αθερίδη, τον Λευτέρη Ελευθερίου και τη Τζένη Θεωνά στο «Μικρό Παλλάς». Αν και οι συντελεστές τηρούν σιγή ιχθύος για το νέο τους «στοίχημα» έχουμε μάθει ότι πρόκειται για ένα πρωτότυπο κείμενο και οι Ζουγανέλης-Αθερίδης είναι ευτυχείς για το κοινό τους «χτύπημα» καθώς είναι και φίλοι, εκτός από συνεργάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: