Σελίδες

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Θεατρικό "ντόμινο" στο...παρά πέντε

από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Ενώ οι συντελεστές των θεατρικών παραστάσεων που θα «ανέβουν» φέτος τον χειμώνα έχουν ξεκινήσει πρόβες, ώστε να είναι έτοιμοι για τις πρεμιέρες, δεν λείπουν και οι αλλαγές στο… παρά πέντε της έναρξης, της νέας καλλιτεχνικής περιόδου.

Εμείς, σας αποκαλύπτουμε τις αλλαγές που έγιναν, καθώς και κάποια νέα «μαγειρέματα», ώστε να είστε ενήμεροι για ότι πρόκειται να συμβεί στην πολιτιστική «ζωή» της Αθήνας.
Ο Γιάννης Ζουγανέλης στον ρόλο του…ψυχολόγου, θα αναλάβει να δώσει απαντήσεις στην «Σεξουαλική ζωή του κυρίου και της κυρίας Παπαχαραλάμπους» στην θεατρική σκηνή «Χώρα», αντί για την «Κιβωτό» που ήταν αρχικά, ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα κρατούν η Τζόϋς Ευείδη και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, όπου ξανά γίνονται «ζευγάρι» μετά από 6 χρόνια.

«Βαπτίσια» θα γίνονται στο θέατρο «Κιβωτός», επί της Πειραιώς,  φέτος, αφού η sold out παράσταση του καλοκαιριού, έρχεται στην Αθήνα. Η παράσταση φέρει την υπογραφή του Νίκου Μουτσινά και της Τζένης Διαγούπη, όπου και πρωταγωνιστούν, μαζί με τους: Ελένη Καρακάση, Αθηνά Οικονομάκου, Φωτεινή Ντεμίρη, ενώ στην θέση του Θανάση Αλευρά και της Μαρίας Σολωμού, θα δούμε την Ζέτα Μακρυπούλια και τον Αργύρη Αγγέλου.Να σημειωθεί, ότι αρχικά η παράσταση θα ανέβαινε στην "Αποθήκη".

Στην «Αποθήκη»,ωστόσο, όπου για 13 χρόνια είχε μετατραπεί σε κομμωτήριο με… «Σεσουάρ για δολοφόνους», τη φετινή σαιζόν θα δούμε ένα νέο έργο δια χειρός Θοδωρή Αθερίδη. Πρόκειται για την «Άγρια Δύση», όπου σύμφωνα με πληροφορίες, η ιστορία θα  εξελίσσεται στην… Κρήτη. Μαζί με τον Θοδωρή Αθερίδη, θα είναι η Ρένια Λουιζίδου, η Τζένη Θεωνά και ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Τέλος, γι’ ακόμη μία χρονιά, ο Θοδωρής Πετρόπουλος «παντρεύει» τις δυνάμεις του με τον Γιάννη Κακλέα, όπου πέρυσι παρουσίασαν τις επιτυχημένες «Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης». Φέτος, όμως, θα αναφωνήσουν: «Αχ, αυτά τα φαντάσματα» στο θέατρο «Βρετάνια». Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, μεταξύ άλλων, θα κρατούν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Φαίη Ξυλά, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, η Μαρία Κωνσταντάκη και ο Άρης Σερβετάλης. Μάλιστα, ο Άρης Σερβετάλης, συναντιέται με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, μετά από 10 χρόνια, αφού οι δυο τους είχαν συνεργαστεί άψογα στο «Είσαι το ταίρι μου».

Πηγή: citypress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: