Σελίδες

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι ετοιμάζει ο Κώστας Μαρτάκης για τη νέα σαιζόν;


του Παναγιώτη Μουλόπουλου

Ύστερα από ένα καλοκαίρι γεμάτο «Ένταση», λόγω της καλοκαιρινής του περιοδείας, η οποία περιελάμβανε διάφορα μέρη σε Ελλάδα και Κύπρο, και εξακολουθώντας να παραμένει στην πρώτη θέση με το «Mamacita Buena», όπου ερμήνευσε στα φετινά «MAD Video Music Awards» σε συνεργασία με τον Claydee, ο Κώστας Μαρτάκης ετοιμάζει  δυναμικό comeback, ενόψει της νέας σαιζόν!

Και αυτή η χρονιά θα είναι γεμάτη και δημιουργική, καθώς, ο γνωστός τραγουδιστής βρίσκεται ήδη στην προετοιμασία του νέου του single που θα κυκλοφορήσει, ενώ παράλληλα ετοιμάζει το νέο του album που αναμένεται να είναι έτοιμο κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων!

Φυσικά τα σχέδια δεν σταματούν εδώ, αφού παράλληλα βρίσκεται σε συζητήσεις για τις εμφανίσεις του σε σχήμα το οποίο θα ανακοινωθεί προσεχώς.

 Όμως, συζητήσεις δεν κάνει μόνο για κάποιο νυχτερινό σχήμα, αλλά και για ένα νέο θεατρικό «χτύπημα».

Το «Rent», όπου πρωταγωνιστούσε την προηγούμενη καλλιτεχνική περίοδο, σημείωσε επιτυχία, ενώ ο Κώστας στον ρόλο του νεαρού, ξεπεσμένου, rock star, “Roger Davis”, κέρδισε πολλές θετικές κριτικές, κάνονταν την έκπληξη!

Ο ίδιος, άλλωστε, από την πρώτη στιγμή, δεν έκρυψε ότι του αρέσουν τα μιούζικαλ και είναι θετικός. Γι’ αυτό, συζητά να εμφανιστεί σε ένα νέο μιούζικαλ, το οποίο αναμένεται να συζητηθεί.

Έτσι, συνδυάζοντας την περιοδεία με ολιγοήμερες διακοπές -όποτε αυτές επιτρεπόντουσαν- γέμισε μπαταρίες και μαζί με την γερή ομάδα του, ετοιμάζουν τα καλύτερα "μαγειρέματα"...

Δεν υπάρχουν σχόλια: