Σελίδες

Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: «Τι ψυχή θα παραδώσεις» με νέα αναβολή...

Ήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα σήριαλ εν έτη 2000, δια χειρός Αλέξανδρου Ρήγα-Δημήτρη Αποστόλου, αλλά το MEGA δεν κατάφερε να προβάλλει παραπάνω από 6 επεισόδια, λόγω εσωτερικών προβλημάτων.

Έκτοτε, υπήρξαν διάφορες σκέψεις-σενάρια, που ήθελαν την μεταφορά του εν λόγω τηλεοπτικού σήριαλ, με οποιοδήποτε τρόπο (είτε με αλλαγή διανομής στην τηλεόραση, είτε στον κινηματογράφο). Το πιο πρόσφατο, μάλιστα, ήταν αυτό που ήθελε το επιτυχημένο συγγραφικό δίδυμο να μεταφέρει το «Τι ψυχή θα παραδώσεις» στην θεατρική σκηνή του «Αλίκη».

Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που «φτάνουν» στο citypress.gr, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, αφήνοντας το έργο γι’ ακόμη μία φορά ανολοκλήρωτο.

Όπως μαθαίνουμε, η εύρεση του 4μελούς γυναικείου cast, καθιστά αδύνατη την υλοποίηση της παράστασης. Τέλος, να αναφέρουμε, ότι πολλοί ήταν αυτοί που χάρηκαν στο άκουσμα της συγκεκριμένης είδησης, περί επιστροφής του «Τι ψυχή θα παραδώσεις», έστω και από το σανίδι.Πάντως, το φινάλε που σχεδίαζαν οι συγγραφείς δεν θα το μάθουμε ούτε φέτος…

ΠΗΓΗ: CITY PRESS
του Παναγιώτη Μουλόπουλου 

Δεν υπάρχουν σχόλια: