Σελίδες

Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Πυρετώδεις προετοιμασίες για το «Rain Man»

Δύο ηθοποιοί που διαφέρουν μεταξύ τους, αλλά έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν, ο καθένας με την δική του πορεία.Ο λόγος για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και τον Γιάννη Στάνκογλου, οι οποίοι ετοιμάζονται να «παντρέψουν» τις δυνάμεις τους, για τις ανάγκες του πολυβραβευμένου «Rain Man».

Αυτή η συνεργασία-έκπληξη, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τις πρώτες μέρες του Οκτώβρη, στην θεατρική σκηνή του «Γκλόρια», με την μετάφραση και την προσαρμογή του κειμένου να είναι δια χειρός Θοδωρή Πετρόπουλου και υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Δημήτρη Λιγνάδη.

Στο «Rain Man» αλά ελληνικά, εκτός από τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και τον Γιάννη Στάνκογλου, θα δούμε επίσης τους: Κλέλια Ρένεση, Θοδωρή Ρωμανίδη, Σπύρο Κυριαζόπουλο, Μαρία Μπεληγιάννη και τον Γιάννη Καρατζογιάννη.

Η θεατρική διασκευή βασίστηκε στο κινηματογραφικό σενάριο των Bary Morrrow και Ronald Bass, όπου και βραβεύτηκε με 4 όσκαρ (ερμηνείας του Ντάστιν Χόφμαν, σκηνοθεσίας, σεναρίου, καλύτερης ταινίας), την Χρυσή Άρκτο στο Φεστιβάλ Βερολίνου και δεκάδες άλλες διακρίσεις. Σε θεατρική «έκδοση» ο «Rain Man» έχει παρουσιαστεί στο West End (2008), Αυστραλία, Τσεχία, Γερμανία, Βέλγιο κ.ά.

Λίγα λόγια για το έργο:
Ο Τσάρλι Μπάμπιτ επιστρέφει στο πατρικό του, για την κηδεία του πατέρα του, και ανακαλύπτει ότι έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό που είναι αυτιστικός και έγκλειστος σε ίδρυμα, ενώ ο πατέρας του αφήνει όλη την περιουσία. Ο Τσάρλι, τυφλωμένος από τον εγωισμό του απάγει τον αδερφό του και ξεκινούν ένα ταξίδι, το οποίο θα αλλάξει τις ζωές και των δύο…

Οι πρόβες των συντελεστών αναμένεται να ξεκινήσουν στις 17 Αυγούστου. Το citypress.gr, εξασφάλισε αποκλειστικά, την φωτογράφιση που έκαναν ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και ο Γιάννης Στάνκογλου και σας την παρουσιάζει.

ΠΗΓΗ: CITY PRESS

 Δείτε άλλες φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια: