Σελίδες

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

"Βράδυ" με την αποκαλυπτική Έλενα Παπαρίζου!!

Τελευταίο "Βράδυ" αυτή την Παρασκευή 8 Ιουνίου και η Έλενα Παπαρίζου έρχεται να αποκαλύψει τα πάντα στον Πέτρο Κωστόπουλο. 

Η λαμπερή super star, μετά την επιστροφή της από την Σουηδία, μιλάει για τον χωρισμό της με τον Τόνυ Μαυρίδη, την εμπειρία της στο "Dancing on ice" στον ρόλο του κριτή αλλά και την συμμετοχή της στο "Let's Dance" της Σουηδίας, καθώς επίσης και για την σχέση που είχε με τον πατέρα της.
Φυσικά, Έλενα χωρίς τραγούδι δεν γίνεται, καθώς μας τραγουδά το super hit "Popular", το οποίο ήταν η περσινή συμμετοχή της Σουηδίας στην Eurovision και η ίδια ερμήνευσε πριν από μερικούς μήνες στον σουηδικό τελικό της Eurovision, το Melodifestivalen. Μαζί της συμμετέχουν και οι Μέλισσες, λίγο πριν την καλοκαιρινή τους περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Οι σταθμοί της περιοδείας θα ανακοινωθούν σε λίγες ημέρες και θα τους μάθετε και μέσα από το επίσημο fan club της Έλενας Παπαρίζου, το www.helenapaparizouclub.gr .

Μεσάνυχτα Παρασκευής, ένα "Βράδυ" με αποκαλύψεις, εκπλήξεις, γέλιο και πολύ τραγούδι κλείνει την σεζόν αυτή και μας εύχεται καλό καλοκαίρι!!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από την συνέντευξη καθώς και την αφίσα της καλοκαιρινής της περιοδείας :





Δεν υπάρχουν σχόλια: