Σελίδες

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Το "Fame'' έρχεται στην Ελλάδα!Ποιοί γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες ανεβαίνουν στη σκηνή;

Μία εντυπωσιακή παραγωγή ετοίμασε η εταιρεία παραγωγής «Live2», με απόλυτη μυστικότητα, η οποία και θα φιλοξενηθεί στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» από τις 12 Δεκεμβρίου.

Ο λόγος για το ιστορικό μιούζικαλ, «Fame», όπου έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε σκηνοθεσία της Θέμιδας Μαρσέλου, συγκεντρώνοντας επί σκηνής 36 καλλιτέχνες από τον χώρο της υποκριτικής, του τραγουδιού, της μουσικής και του χορού.

Η υπόθεση του μιούζικαλ είναι γνωστή: Μία ομάδα ταλαντούχων νέων φοιτητών στη Σχολή Τεχνών της Νέας Υόρκης, αγωνιά να πετύχει στον χώρο της βιομηχανίας του θεάματος. Φιλοδοξίες, όνειρα, έρωτες και…περιπέτειες, συμπληρώνουν το «puzzle» της ιστορίας.
Ποια είναι, όμως, τα πρόσωπα που θα ενσαρκώσουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους; Αλέκα Καννελίδου, Νίκος Βουρλιώτης, Demy, Νάντια Μπουλέ, Άντα Λιβιτσάνου, Κωνσταντίνος Λάγκος, Ησαΐας Ματιάμπα, Χρήστος  Ζαν Μπατίστ, Σοφία Κουρτίδου, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Βασίλης Αξιώτης, Kanye Idra, Μαρία Ντίνα, Ιάσων Γκουάστορ, Θέμις Μαρσέλου, Νάντια Μπαϊμπά.

Χορεύουν οι: Άννα Αθανασιάδη, Ευμαρή Βασιλάτου, Αλέξανδρος Γιαννής, Κωνσταντίνος Κασιάρης, Σεργκέι Κριστσένκο, Πάνος Μαλικούρτης, Δώρα Σωτήρχου, Άννα Φιλιππάκη, ενώ ο Νίκος Πλατύραχος διευθύνει την οκταμελής ζωντανή ορχήστρα.
Πρόκειται για μία άκρως φιλόδοξη παραγωγή, σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλου, ενώ το κείμενο αποδίδεται από την ίδια και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο. Ο Αλέξανδρος Γιαννής επιμελείται τις χορογραφίες, ενώ η Χριστίνα Κωστέα τα σκηνικά και τα κοστούμια.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά από 1η Νοεμβρίου!
Το teaser του μιούζικαλ, μπορείτε να το δείτε εδώ:
http://www.youtube.com/watch?v=22elbCr2qNA&feature=plcp

Δεν υπάρχουν σχόλια: