Σελίδες

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Αλεξίου-Γαλάνη: Οι παραστάσεις από το «Παλλάς» σε… διπλό cd

Όταν η Χάρις Αλεξίου συνάντησε την Δήμητρα Γαλάνη στη σκηνή του «Παλλάς», όλοι περίμεναν ότι το αποτέλεσμα θα είναι μαγικό. Κι’ αυτό το «εισέπραξαν» και παραπάνω από 40.000 θεατές, που… έσπευσαν να προμηθευτούν εισιτήρια, για να παρακολουθήσουν live το πρόγραμμα, 2,5 ωρών.

Μετά από πολλά χρόνια, οι δύο σπουδαίες ερμηνεύτριες, αποφάσισαν να ξανά ενώσουν τις δυνάμεις τους, παρουσιάζοντας τραγούδια που αγαπήθηκαν, ξεχώρισαν και ήταν σταθμός στην μακροχρόνια πορεία τους.

«Το «σπίτι» γεμάτο από τα τραγούδια που είπαμε και οι δυο μας όλα αττά τα χρόνια που πορευτήκαμε μαζί και χώρια», αναφέρει η Χάρις Αλεξίου, ενώ συμπληρώνει ότι «Ανοίξαμε τις «αποσκευές» μας, μεγάλες οι λίστες των τραγουδιών μας».

Στο πρόγραμμα που επιμελήθηκαν η Χάρις Αλεξίου, η Δήμητρα Γαλάνη και η Λίνα Νικολακοπούλου, περιέχονται, μεταξύ άλλων, τα εξής τραγούδια: «Μαρμαρωμένος Βασιλιάς», «Χαλασιά», «Ζήτα μου ό,τι θες», «Στερεότυπα», «Εσύ με ξέρεις πιο πολύ», «Τράβα σκανδάλη», «Τζαμάικα», «Οι φίλοι μου χαράματα, «Μ’ αγαπούσες θυμάμαι», «Να ζήσω ή να πεθάνω», «Αθανασία», «Δύο μέρες μόνο» και άλλα.

Το live πρόγραμμα, ηχογραφήθηκε και κυκλοφορεί σ’ όλα τα δισκοπωλεία από την Minos EMI. Ένα διπλό cd με «Όλα αυτά που μας έμαθε η τέχνη, ξεδιπλώνουμε σήμερα για να σας το χαρίσουμε, όπως μας χαρίσατε εσείς την αγάπη και την πίστη σας όλα αυτά τα χρόνια», αναφέρει η Δήμητρα Γαλάνη στο εισαγωγικό σημείωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: