Σελίδες

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Τάκης Ζαχαράτος: Τι «μαγειρεύει» για φέτος;

Δυνατή επιστροφή ετοιμάζει ο Τάκης Ζαχαράτος στα καλλιτεχνικά δρώμενα της Αθήνας, τον ερχόμενο Οκτώβρη. Όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει, ο γνωστός show man θα παρουσιάσει ένα show που θα τα ‘χει…όλα!
Το «έγκλημα» προγραμματίζεται για τα μέσα Οκτωβρίου, στην θεατρική σκηνή «Αλίκη». Και ο τίτλος της παράστασης; «I am what I am».

* Η Αλίκη Βουγιουκλάκη κλείνει το μάτι στην Μελίνα Μερκούρη.
* Η Μαρινέλλα συναντά τον Στέλιο Καζαντζίδη.
* Το τρίο ρακέτα (Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Λάτσιος και Γρηγόρης Αρναούτογλου) προσφέρουν γονατιστοί μονόπετρα στην βασίλισσα της νύχτας Ζωζώ Σαπουντζάκη.
* Η Shirley Bassey αγοράζει ολομέταξη μπουχάρα με επαναλαμβανόμενα μοτίβα από την Δέσποινα Μοιραράκη.
* Η Edith Piaf πίνει καφέ με την φίλη της Marlene Diedrich και τον Μάνο Χατζιδάκι στο Zonar’s.
* Η πολιτική σε κρίση πανικού τρώει χαστούκια από το ΔΝΤ, ενώ η Βάνα Μπάρμπα απαιτεί έκτακτη, της έκτακτης, ώ έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης, για να γίνουν επιτέλους πράγματα σε αυτόν τον τόπο.
* Η Μύριαμ Απλού εκσφενδονίζει την καψούρα της για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα και του τραγουδά τον ύμνο του, δίνοντας τέρμα στον κρυφό δεσμό της με τον πρόεδρο της Βουλής Βαγγέλη Μεϊμαράκη.
* Η Άντζελα σε ρόλο εκτιμήτριας τέχνης της Ελληνικής show business κρίνει, κατακρίνει, συγκρίνει, επικρίνει και αστροπελεκίζει τους Μαζωνάκη, Χατζηγιάννη, Βίσση, Ρουβά, Θεοδωρίδου, μέχρι την Ζέτα Μακρυπούλια και την Ήβη Αδάμου.
* Η Marylin Monroe χαρίζει διαμάντια στην Liza Minelli.

Μαζί με τον Τάκη Ζαχαράτο, στην σκηνή θα βρίσκονται 6 μουσικοί. Φυσικά, δεν θα λείπουν τα «παντρέματα»  μιούζικαλ με τα λαϊκά και τις κινηματογραφικές επιτυχίες.

Μία παραγωγή της Ελληνικής Θεαμάτων, που θα μας προσφέρει δύο ώρες ξεγνοιασιάς και μόνο γέλιο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: