Σελίδες

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Η 1st Focus Web Tv έχει ξεκινήσει και τα 'χει όλα...

Από αρχές Απριλίου η 1st Focus Web ΤV εκπέμπει στο διαδίκτυο και είναι η πρώτη ολοκληρωμένη διαδικτυακή τηλεόραση . Μια σύγχρονη πρόταση στα τηλεοπτικά δεδομένα, σε μια εποχή που η φρενήρης εξάπλωση του διαδικτύου καθιστά αναγκαία την προσαρμογή των μέσων ενημέρωσης στην νέα πραγματικότητα .

Η 1st Focus web tv, αποτελεί σημείο αναφοράς ενημέρωσης και πληροφόρησης για τους χρήστες διαδικτύου, κομίζοντας νέα ήθη και καινοτόμες ιδέες.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από το "στήσιμο" της διαδικτυακής τηλεόρασης, φροντίζουν να δημιουργούν παραγωγές ειδικά διαμορφωμένες για το διαδίκτυο,σε ένα ήρεμο και ασφαλές περιβάλλον.

Στο δυναμικό τους υπάρχουν έγκριτοι και αναγνωρισμένοι δημοσιογράφοι, ενώ στοχεύουν σ' ένα συγκεκριμένο κοινό.Μάλιστα, οι εκπομπές καλύπτουν την πολιτική,την οικονομία, την κοινωνία,τη νεολαία, ενώ προσεχώς θα προστεθούν κι άλλες εκπομπές για τα υπόλοιπα γούστα.

Στο ανθρώπινο δυναμικό του Focus Web Tv,βρίσκεται η Φαίη Μαυραγάνη, η οποία παρουσιάζει 3 εκπομπές,εκ των οποίων η μία βρίσκεται on air. "Focus με την Φαίη",''Κοινωνία πολιτών'' και ''Σε πρώτο ενικό'' λέγονται και καλύπτουν την περιφέρεια και τη νεολαία, τις αντιδράσεις των πολιτών και τον καλλιτεχνικό κόσμο-αντίστοιχα.

Επίσης,μπαίνοντας κανείς στο συγκεκριμένο διαδικτυακό κανάλι,μπορεί να δει και την Ειρήνη Νικολακοπούλου,η οποία επίσης παρουσιάζει 3 εκπομπές.''Με το βλέμμα στο μέλλον'',''Από καρδιάς'' και ''Ελάτε Ελλάδα'' με την πολιτική,τις εξομολογήσεις ανθρώπων,αλλά και διάφορα μέρη της Ελλάδας να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Επίσης,στις εκπομπές του προγράμματος,συμπεριλαμβάνονται οι ''Σχέσεις ζωής'' και το ''Ποδήλατο,η ζωή μας'' από την Πέννυ Ζερβάκη, οι ''Θέσεις κι απόψεις'' από τον Βαγγέλη Σαρρή και το ''Πολιτικό ρεπορτάζ'' του Βασίλη Λεβέντη. 

Στο προσεχές διάστημα,θα προστεθούν εκπομπές που αφορούν την υγεία,τον πολιτισμό, αθλητισμό,γυναίκα-μητρότητα-παιδί,εκκλησιαστικά,e-learning και άλλα θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: