Σελίδες

Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Cinegram:Έτοιμη για ολική επαναφορά μετά το άρθρο 99

Η Cinegram ήταν μία από τις εταιρείες παραγωγής που πριν 2 χρόνια άφησε στον ''αέρα'' εκατοντάδες εργαζόμενους,λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετώπιζε.

Ανάμεσα τους ήταν και οι συντελεστές-εργαζόμενοι τριών επιτυχημένων σειρών του ΑΝΤ1,οι οποίοι πέρασαν από...40 κύματα.


Ο λόγος για τη νεανική ''Litsa.com'' που πρωταγωνιστούσαν η Σοφία Φαραζή και ο Μάριος Αθανασίου,σε σενάριο της Κωνσταντίνας Γιαχαλή και του Παναγιώτη Μαντζιαφού,την ''Ονειροπαγίδα'' δια χειρός Τίνας Καμπίτση με τον Γιώργο Καραμίχο και την Μαρία Σολωμού να ζουν ένα ρομαντικό παραμύθι και την Ελένη Ράντου που γινόταν σκληρά...''Εργαζόμενη γυναίκα'', όπως την ήθελαν η Σάρα Γανωτή & ο Νίκος Σταυρακούδης.


Πριν λίγες ημέρες, μάλιστα,συνελήφθη ο Χάρης Παδουβάς,ο οποίος ήταν διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας για χρέη στο δημόσιο.

Χθες,όμως, άρχισε να κυκλοφορεί μία ανακοίνωση από την εταιρεία τηλεοπτικών & κινηματογραφικών παραγωγών που αναφέρει τα εξής:

      «Μετά από αγώνα δύο και πλέον ετών, η CINEGRAM SA συνεχίζει και επανέρχεται. 

 Είναι αλήθεια, ότι περάσαμε από πολλές δυσκολίες. Είναι αλήθεια, ότι υπάρχουν ακόμα οφειλές (και προς το Δημόσιο), οι οποίες και αυτές θα ρυθμιστούν και θα αποπληρωθούν. 

Είναι ακόμα μεγαλύτερη αλήθεια, ότι η CINEGRAM SA και ο Διευθύνων Σύμβουλος αυτής δεν «εγκατέλειψαν» ποτέ. 

Κάντε κλικ για να διαβάσετε την συνέχεια της ανακοίνωσης!

Παρά τις οφειλές προς αυτήν από τηλεοπτικούς σταθμούς, επιχειρήσεις και το Δημόσιο, παρά την απότομη διακοπή της ρευστότητας, λόγω της νέας κατάστασης των Τραπεζών στο διεθνές τοπίο, η CINEGRAM SA οργανώνει τη λειτουργία της στο νέο οικονομικό και επιχειρηματικό περιβάλλον. 

Η CINEGRAM SA μέσα στη δυσμενή οικονομική συγκυρία, ολοκλήρωσε στις αρχές αυτής της εβδομάδας τη διαδικασία συνδιαλλαγής στα πλαίσια του άρθρου 99. 

Λειτουργώντας μεθοδικά, κατάφερε να εκπονήσει πλήρες επιχειρηματικό σχέδιο προκειμένου να επανέλθει και επισήμως σε κανονική λειτουργία. Στο σχέδιο αυτο πέτυχε τη συναίνεση της πλειοψηφίας των πιστωτών της, ώστε να καταθέσει εμπρόθεσμα ενώπιον του Δικαστηρίου ολοκληρωμένο φάκελλο, με διακόσιες είκοσι οκτώ συναινέσεις-συμφωνίες πιστωτών. 

 Στόχος της CINEGRAM SA είναι να αποπληρώσει τους πιστωτές της και να παρέχει, και πάλι, τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες παραγωγής για τις οποίες είναι γνωστή. Με τη υποστήριξη όλων σας, η CINEGRAM SA θα συνεχίσει το έργο αυτό. 

Η CINEGRAM SA δραστηριοποιείται στο χώρο της παραγωγής κινηματογραφικών και τηλεοπτικών παραγωγών απο το 1989, έχοντας δημιουργήσει στη μακρόχρονη ιστορία της πολυβραβευμένες ταινίες, όπως η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ, το ΠΕΠΕΡΜΙΝΤ, οι ΝΥΦΕΣ, διεθνείς συμπαραγωγές, όπως OH! JEROUSALEM, FUGITIVE PIECES, A TOUT DE SUITE, σειρές όπως το ΔΕΚΑ, η ΟΝΕΙΡΟΠΑΓΙΔΑ, η ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ και επιτυχημένα διαφημιστικά σποτ για τις καμπάνιες των πλέων γνωστών ελληνικών και διεθνών brands»

Δεν υπάρχουν σχόλια: