Σελίδες

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΤΟ "THE NAMELESS KING"

Έχοντας εμπνευστεί από κορυφαία γεγονότα που ξεκίνησαν από την Αρχαία Ελλάδα και φτάνουν μέχρι τη σύγχρονη εποχή, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Linkage Greece, Αρτέμης Μυρόπουλος, υπογράφει το πρώτο του βιβλίο με τίτλο "The Nameless King". 

Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε πριν από λίγες στον Πολυχώρο Πολιτισμό Αθηναΐς, παρουσία κορυφαίως στελεχών από το χώρο των επιχειρήσεων και εκπροσώπων του Τύπου. 

Το ‘The Nameless King’ πραγματεύεται συμπεριφορές, όπως η αλαζονεία, η πειθαρχία, η επιμονή, η κριτική, η επίλυση προβλημάτων, η εμπιστοσύνη και η αδικία με τρόπο που αποκτούν μια συναρπαστική προοπτική μέσω της αφήγησης. Προσεγγίζοντας με σεβασμό την ιστορία και μένοντας πιστός σε αληθινά γεγονότα, ο συγγραφέας δημιουργεί ένα μοναδικό μάθημα ηγεσίας  που θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης για κάθε αναγνώστη.
Περίληψη 'The Nameless King'
Πόσοι γνωρίζουν ότι ολόκληρος ο Αθηναϊκός στρατός αναγκάστηκε να τρέξει το Μαραθώνιο ή ότι μία αλόγιστη υπόθεση ενός ιστορικού αδίκησε και στέρησε τη δόξα από μία ομάδα βετεράνων του πολέμου, των οποίων η ιστορία είναι ίσως πιο συναρπαστική από αυτή των Σπαρτιατών στις Θερμοπύλες; Οι περισσότεροι από εμάς έχουν δει τον Λεωνίδα να κλωτσάει τους Πέρσες αγγελιοφόρους σε ένα πηγάδι φωνάζοντας "Εδώ είναι η Σπάρτη" στην ταινία “300” - τι συνέβη όμως στη συνέχεια; Ποια είναι η  σχέση ανάμεσα στον  Steve Jobs της Apple και τη Σπάρτη ή του Μεγάλου  Αλεξάνδρου με τα Starbucks του Howard Shultz;  Το βιβλίο αποτελείται από 15 σύντομες και ευκολοδιάβαστες ιστορίες σε 128 σελίδες και είναι πλούσια εικονογραφημένο από δυο νέους καλλιτέχνες τον Βασίλη Ευδοκία και τον ‘Εννιο Γιώγο.

INFO:
Το βιβλίο ‘The Nameless King’ διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα Public.

Δεν υπάρχουν σχόλια: