Σελίδες

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΒΙΚΥ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1!

Από τον Παναγιώτη Μουλόπουλο

Δύο καθημερινές σειρές θα ρίξει στη μάχη της τηλεθέασης ο ΑΝΤ1 τη νέα τηλεοπτική σεζόν, θέλοντας να επιστρέψει ακόμα πιο δυναμικά στον τομέα της ελληνικής μυθοπλασίας. Μετά την επιτυχία που σημείωσε το "Μπρούσκο" -και έχοντας πάρει το "πράσινο φως" για δεύτερη χρονιά-, τα υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού αποφάσισαν να... ποντάρουν σ' ακόμα μία, η οποία όμως θα είναι κωμωδία.

Την παραγωγή θα κάνει ο Πέτρος Μπούτος με τη νεοσύστατη "Production Hub" και ήδη οι διαδικασίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, αφού σκοπεύουν μέσα στο καλοκαίρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Πρόκειται για adaptation αργεντίνικης σειράς που σημειώνει μεγάλη επιτυχία και τη σκηνοθεσία της οποίας θα κάνει ο Βασίλης Θωμόπουλος. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του magazineofmedia.blogspot.com, τη διασκευή του σεναρίου θα υπογράφει η Βίκυ Αλεξοπούλου, η οποία είχε δώσει τις... εξετάσεις της στους "Βασιλιάδες" του MEGA και φέτος υπέγραφε τα σενάρια στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" όσον αφορά το ζευγάρι της Δάφνης Λαμπρόγιαννη και του Βλαδίμηρου Κυριακίδη.

Μάλιστα, η Βίκυ Αλεξοπούλου μαζί με τον Βασίλη Θωμόπουλο είχαν ξανά συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία στην "Πολυκατοικία" του MEGA.

Δεν υπάρχουν σχόλια: