Σελίδες

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΤΟ "ΣΕ ΘΕΛΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ" ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Ο Δημήτρης Μακαλιάς (Δημήτρης), ο Μίνως Θεοχάρης (Μίνως), η Αντιγόνη Ψυχράμη (Αντιγόνη) και η Ελίζα Γεροντάκη (Ελίζα) είναι τέσσερις άνθρωποι τελείως διαφορετικοί μεταξύ τους. Όμως έχουν να πουν πολλά και ουσιαστικά πράγματα για ένα τετριμμένο θέμα: Τις σχέσεις.

Αν και το συγκεκριμένο θέμα αποτελεί πόλος έλξης για πολλούς συγγραφείς, ο Μίνως Θεοχάρης το έχει προσεγγίσει περισσότερο ρεαλιστικά, με αποτέλεσμα ο θεατής να αναγνωρίζει πολλά στοιχεία του χαρακτήρα του σε κάποιον από τους τέσσερις "ήρωες" της ελληνικής μουσικής παράστασης. 

Σε σχέση με το προηγούμενο ανέβασμα, η νέα "version" του έργου που παρακολούθησα το βράδυ της Παρασκευής έχει πολλές αλλαγές, τόσο στο κείμενο, όσο και στη σκηνοθεσία που έκανε ο Μίνως. Φρόντισε τα δύο ζευγάρια να βρίσκονται ακριβώς "απέναντι" και εκμεταλλεύτηκε με τη σειρά του, όσο καλύτερα μπορούσε όλη την αίθουσα του Badminton Loft.

Οι Δημήτρης Μακαλιάς, Μίνως Θεοχάρης, Αντιγόνη Ψυχράμη, Ελίζα Γεροντάκη, είναι πολύ καλοί στους ρόλους τους, βγάζοντας ο καθένας του το δικό του κομμάτι αλήθειας. Ενώ για 90 λεπτά μας έκαναν να χαλαρώσουμε και να προβληματιστούμε για τα σωστά και λάθη που κάνουμε στις σχέσεις μας. Επιπλέον, χαίρεσαι να βλέπεις τους ηθοποιούς να διασκευάζουν εξαιρετικά παλιά γνωστά τραγούδια -κυρίως της δεκαετίας του '90.

Οι παραστάσεις του "Σε θέλω δίπλα μου" ολοκληρώνονται το Σάββατο 12 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: