Σελίδες

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Ο "ΨΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ" ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

«Ο ψαράς και η ψυχή του» είναι η φετινή πρόταση του Θεάτρου «ΑΡΓΩ» και της καλλιτεχνικής εταιρείας «ΠΑΡΩΝ». Το έργο του Όσκαρ Ουάιλντ προσεγγίζει μικρούς και μεγάλους, αλλά σε μορφή μιούζικαλ. Κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Η σκηνή του φιλόξενου θεάτρου γίνεται η στεριά του νεαρού ψαρά Αργύρη, αλλά και ο βυθός της όμορφης γοργόνας Ιρίνα. Υπάρχουν κάποια πράγματα που τους ενώνουν, αλλά και κάποια που τους χωρίζουν. Αυτό όμως που τους ενώνει είναι η πραγματική δύναμη της αγάπης!
Ένα τρυφερό παραμύθι που κατά τη διάρκεια του περνάει διάφορα μηνύματα για την αγάπη, τη φιλία, την ισότητα και την ψυχή. Μέχρι που ο Αργύρης επανέρχεται στην πραγματικότητα…

Επί σκηνής συναντάμε τους Γιώργο Μπανταδάκη, Μαρία Βλαχοδημήτρη, Διονύση Κλάδη, Έλενα Μιχαλάκη, Διονύση Δημητρακόπουλο, Μαριάννα Μαυριανού, οι οποίοι χαρίζουν πολλές στιγμές γέλιου με τις περιπέτειες τους και τις μεταμορφώσεις τους.

Την θεατρική απόδοση και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μιχάλης Κουκουλομάτης, τα σκηνικά-κοστούμια η Δέσποινα Βολίδη, τη μουσική-ενορχήστρωση ο Δαμιανός Πάντας και τις χορογραφίες ο Αλέξανδρος Κουζίτσκιν.



Η είσοδος έχει 10 ευρώ και ο «Ψαράς» βρίσκεται στο θέατρο «ΑΡΓΩ» από Δευτέρα έως Παρασκευή για τα σχολεία και Κυριακή για το κοινό (στις 11:00 και στις 15:00). 

Δεν υπάρχουν σχόλια: