Σελίδες

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Sold out «Τα βαφτίσια» και στο γέλιο!

Στο Θέατρο «Κιβωτός» (Πειραιώς 115, Γκάζι) παρουσιάζεται μία από τις sold out επιτυχίες του καλοκαιριού δια χειρός Νίκου Μουτσινά & Τζένης Διαγούπη. Ο λόγος για «Τα βαφτίσια», τα οποία ανήκουν στη λίστα με τις λίγες παραστάσεις που είναι καθημερινά γεμάτα, χωρίς να υπάρχουν άδεια καθίσματα.


«Τα βαφτίσια» είναι μία τρελή κωμωδία που έχει μουσική, χορό, έρωτες, παρεξηγήσεις, αντιζηλίες, διαμάχες, τσακωμούς, μυστικά και αποκαλύψεις, ενώ όταν όλα είναι ένα βήμα πριν την αποκάλυψη, ένα είναι το ερώτημα που επικρατεί: Θα γίνουν τελικά… τα βαφτίσια;
Με τους: Νίκο Μουτσινά, Ζέτα Μακρυπούλια, Φωτεινή Ντεμίρη, Αργύρη Αγγέλου, Τζένη Διαγούπη, Αθηνά Οικονομάκου, Ελένη Καρακάση να δίνουν επί σκηνής τον καλύτερο εαυτό τους και όλη τη θετική ενέργεια τους, μας μεταφέρουν στη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου, χαρίζοντας δύο ώρες γέλιου και τρέλα.
Για να βγει το αποτέλεσμα που θα δείτε στο Θέατρο «Κιβωτός», σημαντική ήταν η συμβολή της Λίας Ασβεστά στα λειτουργικά σκηνικά, της Έβελυν Σιούπη στα εξαιρετικά κοστούμια και οι χορογραφίες της Έλενας Γεροδήμου.
Τέλος, να σας αναφέρουμε, ότι «Τα βαφτίσια» θα πραγματοποιούνται έως τις 28 Απριλίου, ενώ μετά θα πάνε περιοδεία σε επιλεγμένες «πιάτσες», περί των 35 πόλεων, υπολογίζουν οι συντελεστές, όπου και θα ολοκληρωθεί ο κύκλος της παράστασης.

Η υπόθεση:
Να τους συστήσουμε: Ο Σωτήρης Παπατζάλας (Νίκος Μουτσινάς) και η γυναίκα του Βικτωρία Τρικούπη- Παπατζάλα (Ζέτα Μακρυπούλια), γονείς του μικρού παιδιού που βαφτίζεται. Ο αδελφός του Σωτήρη (Αργύρης Αγγέλου) και η γυναίκα του (Τζένη Διαγούπη), που έρχονται από την Πάτρα για το μυστήριο. Η μητέρα του Σωτήρη, που πάσχει από άνοια (Φωτεινή Ντεμίρη), η Ρωσίδα που την προσέχει (Αθηνά Οικονομάκου) και τέλος η κουμπάρα από την Αμερική (Ελένη Καρακάση). Μια παρέα σύγχρονης νεοελληνικής τρέλας, που υπόσχεται άφθονο γέλιο...


Πρόγραμμα παραστάσεων:
Τετάρτη & Κυριακή 20:00
Πέμπτη & Παρασκευή 21:15
Σάββατο 18:15 & 21:15
Κυριακή 20.00

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ:
17€ (γενική είσοδος), 19€ (Σάββατο βραδινή & Κυριακή), 15€ (φοιτητικό, μαθητικό, ανέργων).
Διατίθενται εισιτήρια για ανέργους στην τιμή των 8 € σε περιορισμένο αριθμό (πλην Σαββάτου βραδινής) και μόνο για προαγορά από το ταμείο του Θεάτρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: