Σελίδες

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ Ή ΔΥΣΚΟΛΑ ΛΕΜΕ... "(ΔΕ) ΣΕ ΘΕΛΩ";

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Στο Badminton Loft παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα η ρομαντική κομεντί "(Δε) Σε θέλω" σε σκηνοθεσία Φωκά Ευαγγελινού και κείμενο- μουσική επιμέλεια του Μίνωα Θεοχάρη.

Το έργο μπορεί να διαπραγματεύεται ένα θέμα που είναι λίγο-πολύ γνωστό σε όλους: Ο έρωτας, οι σχέσεις και οι χωρισμοί. Η προσέγγιση του, όμως, είναι τελείως διαφορετική. Κι αυτό γιατί τόσο το κείμενο όσο και οι: Άγγελος (Άγγελος Μπούρας), Εύα (Ευαγγελία Μουμούρη), Κώστας (Κώστας Μαρτάκης), Άννα (Μυριέλλα Κουρεντή) είναι πιο... αληθινοί και άμεσοι στον θεατή που βρίσκεται εκεί, με διαλόγους που χρησιμοποιούμε στην καθημερινότητα μας.

Νεανικό, γρήγορο, ευχάριστο...
και με διάρκεια όσο πρέπει -που δεν κουράζει. Κατά την διάρκεια της παράστασης ωστόσο θίγονται και θέματα όπως η δέσμευση και η συνύπαρξη δύο ανθρώπων και πως τα αντιμετωπίζει μία ολόκληρη γενιά. Μπορεί για κάποιους να είναι κάτι απλό, αλλά στην ουσία είναι μία ανάγκη! Τι είναι αυτό που μας κάνει να φοβόμαστε στο να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα και τι στο να "βαρεθούμε" (όπως συνηθίζει να λέει η "Άννα"); 

Αν και η χθεσινή παράσταση ήταν η δεύτερη, η παράσταση φαίνεται να έχει "στρώσει" κι αυτό οφείλεται στο ό,τι η ομάδα έχει δουλέψει πολύ και ταιριάζουν μεταξύ τους. Στην παράσταση ακούγονται διάφορα γνωστά τραγούδια που παίζουν το δικό τους "ρόλο" -όπως το "Ξανά" του Σ. Ρουβά, τις "Κατάλληλες προϋποθέσεις" της Δ. Βανδή και του Γ. Λεμπέση, το "Εμείς" από την Μαντώ και τον Αντώνη Ρέμο, το "Φοβάμαι" των Μπλε και άλλα. Το τελικό συμπέρασμα όμως προκύπτει από το τραγούδι της παράστασης... "(Δε) Σε θέλω".

Στην μουσική ρομαντική κομεντί πρωταγωνιστούν οι Άγγελος Μπούρας, Ευαγγελία Μουμούρη, Κώστας Μαρτάκης, Μυριέλλα Κουρεντή. Και οι τέσσερις έχουν τον τρόπο τους να μοιραστούν τη δική τους αλήθεια, με τον καλύτερο τρόπο!

Δείτε ένα trailer σχετικά με την παράσταση:
http://www.youtube.com/watch?v=Cw6U_dK3HqI&feature=youtu.be

Δεν υπάρχουν σχόλια: