Σελίδες

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ALPHA- BREAKFAST ΣΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΖΑΠΠΕΙΟΥ

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Ένα πλήρες πρωινό είναι ό,τι πρέπει για να ξεκινήσει καλά η μέρα μας. Ωστόσο το σημερινό, το επιμελήθηκαν η Άννα, η Έλενα, η Αφροδίτη, η Ελένη, η Ιόλη και ο Κωνσταντίνος από το Γραφείο Τύπου του ALPHA, όπου μας υποδέχτηκαν στην Αίγλη Ζαππείου. Εκεί ήταν και ο γενικός διευθυντής τηλεόρασης, Τζώνυ Καλημέρης.

Μέχρι στιγμής το πρόγραμμα του σταθμού πάει αρκετά καλά, σκορπίζοντας χαμόγελα αισιοδοξίας στα στελέχη, χωρίς να λείπουν βέβαια και οι σχεδιασμοί για το Β' μισό της φετινής σεζόν.

Αν και είχαν ακουστεί πολλά για το βραδινό family show του Χρήστου Φερεντίνου, αυτό θα αργήσουμε να το δούμε, καθώς η πρεμιέρα του μετατέθηκε για τον Φλεβάρη. Κάτι παρόμοιο συνέβη και με τη νέα ψυχαγωγική εκπομπή που θα παρουσιάζει η Ελένη Τσολάκη.

Η επιστροφή του ALPHA στην ελληνική μυθοπλασία (δες "Μην αρχίζεις την μουρμούρα") καταγράφει εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης, αλλά έχει κερδίσει και τις εντυπώσεις. Για τον λόγο αυτό τα στελέχη μελετούν ήδη 2-3 νέες προτάσεις ελληνικών σήριαλ, τα οποία θα δουν το "φως" του τηλεοπτικού αέρα από τον Σεπτέμβρη του '14. Μάλιστα πληροφορίες θέλουν τα στελέχη να έχουν βολιδοσκοπήσει ήδη γνωστούς σεναριογράφους-σκηνοθέτες!

Τέλος, δεν αποκλείεται στο μέλλον να δούμε από τη συχνότητα του ALPHA τη "Μεγάλη Χίμαιρα" του Καραγάτση, αλλά και μεταφορά ενός βιβλίου του Ν. Τσιφόρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: