Σελίδες

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Η "ΚΑΤΑΡΑ" ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΛΛΑΣ

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Η "Κατάρα της Ίρμας Βεπ" του Τσαρλς Λάντλαμ θεωρείται από τα πιο πολυπαιγμένα έργα στις ΗΠΑ το 1991. Αργότερα, παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία και στην Ελλάδα σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη. Η αρχή έγινε το 1999-2000 από τον Άκη Σακελλαρίου και τον Αντώνη Καφετζόπουλο (Θέατρο "ΉΒΗ"), έπειτα το 2011-2012 από τον Γεράσιμο Γεννατά και τον Αντώνη Λουδάρο (Θέατρο "ΡΟΕΣ") και έπειτα τη σκυτάλη πήρε ο Κρατερός Κατσούλης -μαζί με τον Γεράσιμο Γεννατά.

Όμως, όπως φαίνεται, οι δύο ηθοποιοί θα ξανά πρωταγωνιστήσουν στην επιτυχημένη "Κατάρα της Ίρμας Βεπ", αλλά όχι στο "ΡΟΕΣ" όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του magazineofmedia.blogspot.com, το έργο θα παρουσιαστεί προσεχώς στο "Μικρό Παλλάς"

«Η Κατάρα της Ίρμα Βεπ»: Μια ευκαιρία για ρεσιτάλ ερμηνείας από δύο ηθοποιούς και πενήντα εφτά αλλαγές κοστουμιών. 

«Η Κατάρα της Ίρμα Βεπ»: Η παράσταση όπου δύο ηθοποιοί πασχίζουν να καταλάβουν πώς στο καλό θα παίξουν οκτώ ρόλους ταυτόχρονα, ενώ ο σκηνοθέτης κοιτά διαρκώς το χρονόμετρο. 

«Η Κατάρα της Ίρμα Βεπ»: Η παράσταση στην οποία οι αμπιγιέζ αξίζουν περισσότερο χειροκρότημα απ’ το θίασο κι όμως ο χαιρετισμός κρατά όσο ολόκληρη σχεδόν η δεύτερη πράξη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: