Σελίδες

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ. Η ΖΕΤΑ ΔΟΥΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ… ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ!

Από τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟ

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ «Πρέσπεια» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το μουσικό-θεατρικό αφιέρωμα «Μελίνα: όπου και να ταξιδέψω, η Ελλάδα» που θα αποτελεί μία αναδρομή στους σπουδαιότερους σταθμούς της πορείας της Μελίνας Μερκούρη. Όπως είναι γνωστό στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τη Μαρία Ναυπλιώτου και τον Γιάννη Στάνκογλου.

Ωστόσο δεν θα ‘ναι το μοναδικό που θα δούμε! Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του magazineofmedia.blogspot.com, τον Μάρτιο του ’14 αναμένεται να παρουσιαστεί μία μεγάλη θεατρική παραγωγή στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, σε παραγωγή του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου.

Σύμφωνα με τις ίδιες –έγκυρες- πληροφορίες, την Μελίνα Μερκούρη θα ενσαρκώσει η Ζέτα Δούκα, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να ολοκληρωθεί η διανομή του φιλόδοξου εγχειρήματος.


Σε αυτό το σημείο να πούμε ότι το όνομα της γνωστής ηθοποιού για να υποδυθεί την αξέχαστη ηθοποιό και πολιτικό δεν είναι η πρώτη φορά. Είχε ξανά ακουστεί πριν 2-3 χρόνια –περίπου-, αλλά για τις ανάγκες κινηματογραφικής ταινίας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: