Σελίδες

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η επιστροφή του Αλέξη Γεωργούλη, το θέατρο, το σινεμά και η...τηλεόραση!


Ύστερα από την πεντάχρονη απουσία του από τα –ελληνικά- καλλιτεχνικά δρώμενα, ο Αλέξης Γεωργούληςφαίνεται να ετοιμάζει ένα δυναμικό comeback επί τρία, με νέα «χτυπήματα» σε τηλεόραση, σινεμά, αλλά και θέατρο!
Η…σταδιακή επιστροφή του γνωστού ηθοποιού, ξεκίνησε τους καλοκαιρινούς μήνες, όπου πρωταγωνίστησε στη «Δεσποινίς Τζούλη» του Αυγούστου Στριντμπεργκ, παρουσιάζοντας τη θεατρική παραγωγή αρχικά στην Κύπρο και ύστερα στο Θέατρο Βιργινία του Regency Casino Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια –και συγκεκριμένα στα μέσα Ιανουαρίου- ήρθαν οι «Άγαμοι Θύται» του Θεάτρου Badminton, όπου συνεχίζουν τις παραστάσεις με μεγάλη επιτυχία.
Ωστόσο, «αθόρυβα» και διακριτικά, ο Αλέξης Γεωργούλης ξεκίνησε να δέχεται προτάσεις για τηλεόραση, σινεμά, θέατρο, και αφού τις μελέτησε προσεκτικά είπε τα «ναι» και τα «όχι» του.
Ας ξεκινήσουμε, λοιπόν, με την τηλεόραση! Ο γνωστός ηθοποιός, κάπου στις αρχές Δεκεμβρίου, δέχτηκε πρόταση ενδιαφέροντος από τους συντελεστές μίας νέας τηλεοπτικής σειράς που κατατέθηκε και προορίζεται για την ΕΡΤ. Ο λόγος για το «Hotdog» της Ρένας Ρίγγα και της Ρέϊνας Εσκενάζυ, που τον θέλουν να πρωταγωνιστεί στη νέα αισθηματική κομεντί, μαζί με τη Σμαράγδα Καρύδη.
Κινηματογραφικά, όπως σας αποκαλύψαμε πριν από λίγες μέρες θα βρίσκεται σε μία ιδιαίτερη κινηματογραφική ταινία του Πέτρου Καλατζή και του Λευτέρη Μπαλαούρα«Μαριονέτες» είναι ο τίτλος και πρόκειται για μία ταινία περιπέτειας, όπου μαζί του θα βρίσκονται οι: Αποστόλης Τότσικας, Κλέλια Ρένεση, Γιούλικα Σκαφιδά, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μάρθα Καραγιάννη κ.ά. Διαβάστε για την ταινία εδώ.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της citypress.gr, ο Αλέξης Γεωργούλης, όμως, ετοίμασε και θεατρικό «χτύπημα», όπου στο πλευρό του θα έχει την Μαρία Σολωμού. Πρόκειται για την ερωτική κωμωδία «Απ’ την πρώτη στιγμή» του Ιωάννη Χαλαντώνη, όπου βάζει στο στόχαστρο –ίσως- την πιο διαχρονική συνήθεια του νεοέλληνα… του «ό,τι δηλώσεις είσαι».
Η υπόθεση του έργου, θέλει τη Νάντια Γερασιμίδου ένα μοντέλο μεσαίας κατηγορίας με όνειρο κάποια στιγμή να γίνει αναγνωρίσιμη ηθοποιός και να εγκλωβίζεται στο διαμέρισμα ενός φαντασμένου και πολύ μέτριου συγγραφέα, του Φίλιππου Πετρόπουλου.

 Από την πρώτη στιγμή το διαμέρισμα του Φιλίππου μετατρέπεται σε ερωτικό πεδίο μάχης και μια ξεκαρδιστική ρομαντική ιστορία είναι πια γεγονός.
 ...στιγμές τρέλας, αναπάντεχες επαφές, αμηχανίες φέρνουν τους εκ διαμέτρου αντίθετους χαρακτήρες σε απόσταση αναπνοής... Όμως, κάπου εδώ, θίγεται και άλλο ένα ερώτημα: Θα βρει ο ένας στον άλλον το ταίρι του;
Την θεατρική διασκευή και τη σκηνοθεσία κάνει ο Αλέξης Γεωργούλης, τα σκηνικά-κοστούμια η Έλενα Χριστούλη, τη μουσική ο Γιάννης Μακρίδης και τους φωτισμούς ο Μιχάλης Μπούρης.
Όπως μαθαίνουμε, η παράσταση θα ξεκινήσει με περιοδεία, ενώ στη συνέχεια θα παρουσιαστεί σε αθηναϊκή σκηνή. Οι δύο ηθοποιοί βρίσκονται τις τελευταίες μέρες σε εντατικές πρόβες, ώστε να βγάλουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: