Σελίδες

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Άννα Βίσση-Demy-My Excuce-Νίκος Ζωϊδάκης επανέρχονται πιο δυναμικά από ποτέ!

Η πρώτη πρεμιέρα επιφύλασσε μία δυσάρεστη έκπληξη, τόσο για τους συντελεστές του «LAV@ Κέντρο Αθηνών», όσο και για τους θαμώνες που παραβρέθηκαν στο κέντρο επί της Πειραιώς.


Το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η δεύτερη πρεμιέρα της Άννας Βίσση και του φαντασμαγορικού show που θα παρουσιάσει, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της στενής συνεργάτιδας της, Μυρτώ Κοντοβά.
Έχοντας αναρρώσει από το ατύχημα που μας σόκαρε όλους, η απόλυτη Ελληνίδα star, επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ, για να παρουσιάσει την τρέλα και την απάτη του έρωτα, τα μικρά εγκλήματα και τα μαγικά του κόλπα, με παλιά και νέα τραγούδια που έχουμε αγαπήσει.
Μαζί της θα βρίσκεται και η ανερχόμενη Demy, που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στην ελληνική δισκογραφία –και όχι άδικα!-, οι My Excuse με ροκ αγγλόφωνα τραγούδια που υπόσχονται να τα…σπάσουν όλα, αλλά και ο Νίκος Ζωϊδάκης, ο οποίος θα γεμίσει τον χώρο με άρωμα…Κρήτης.
Τα σκηνικά του «LAV @ Κέντρου Αθηνών» έχει επιμεληθεί ένας από τους κορυφαίους του χώρου, ο Μανόλης Παντελιδάκης [ο οποίος απέσπασε δύο θεατρικά βραβεία στην απονομή για το 2012], στο σχεδιασμό φώτων ο Πάρις Αναγνωστόπουλος, στο σχεδιασμό του ήχου ο Άρης Κουντούρης, ενώ οι χορογραφίες ανήκουν στον Χρήστο Παπαδόπουλο.
Το μότο της φετινής μουσικής παράστασης; REWIND TO THE FUTURE. FORWARD TO THE PAST!

Δεν υπάρχουν σχόλια: