Σελίδες

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Η δισκογραφική επιστροφή του Γιώργου Μαζωνάκη

Πριν από δύο χρόνια, ο Γιώργος Μαζωνάκης, έφερε… «Τα ίσια ανάποδα» με την επιτυχία του -ομώνυμου- πολυπλατινένιου album. Τώρα, ήρθε η ώρα, για τη νέα του δισκογραφική δουλειά, που κυκλοφορεί από τη Heaven Music και φέρει τον τίτλο: «Λείπει πάλι ο Θεός».

Ήδη τα τρία πρώτα singles έχουν ξεχωρίσει και έχουν κερδίσει μία θέση στα ραδιοφωνικά playlist, αλλά και στις μουσικές συλλογές μας.  Το νέο, αυτό, album περιλαμβάνει 10 ολοκαίνουρια τραγούδια, μεταξύ των οποίων: «Τα ίσια ανάποδα», «Μην πας πουθενά», «Λείπει πάλι ο Θεός».  Ωστόσο, ανάλογη επιτυχία φαίνεται να σημειώνει και το νέο single, «Εγώ αγαπάω αναρχικά», σε μουσική του Χρήστου Δάντη και στίχους της Νίκης Παπαθεοχάρη. Σ' αυτό το σημείο, να σημειωθεί, ότι το video clip του "Εγώ αγαπάω αναρχικά" σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Ρήγος.

Στο album εκτός από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Νίκο Γρίτση ( «Μην πας πουθενά»), τον Γιώργο Σαμπάνη και τη Νίκη Παπαθεοχάρη («Λείπει πάλι ο Θεός»), τον Χρήστο Δάντη («Εγώ αγαπάω αναρχικά»), έχουν δώσει τραγούδια και οι: FetahKan, FotiosStefos, MarkAngelo.

Τη διεύθυνση παραγωγής «υπογράφει» ο Κώστας Καλημέρης, ενώ αυτό το συλλεκτικό album δεν πρέπει να λείπει από πουθενά, καθώς ο Γιώργος Μαζωνάκης, καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας του, έχει αποδείξει ότι τα τραγούδια του «λένε» αυτά που δεν μπορούμε εμείς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: